Κυριακή 3 Απριλίου 2016

«ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.... ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.. ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ»... ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ0 ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ....!!!

Ο άγριος καβγάς και τα χθεσινοβραδινά μαχαιρώματα στην π. ΒΙΑΛ, ξεχείλισαν και το ποτήρι των κατοίκων των Καμποχώρων, που σήμερα συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα έξω από τα γραφεία της Αστυνομίας, να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους επειδή στην ουσία αισθάνονται απροστάτευτοι.
alithia.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο νομάρχης σας ήθελε ελληνο-ΤΟΥΡΚΙΚΗ φιλία. Νομίζω ότι κάποιο πρόβλημα είχε προκύψει και με την ιστορία της καταστροφής της Χίου.Λυπάμαι Χιώτες αλλά σας έφαγε το να μη σας πούνε αφιλόξενους, αντι-ειρηνιστές και πάει λέγοντας.Εγώ έχω δικά μου προβλήματα, τους Σκοπιανούς, τους Τσάμηδες, τους φίλους μετανάστες....Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας.Νομίζω ότι η Αριστερά θέλει να βοηθήσει........πιστεύω να μη σας βοηθήσει τόσο όσο τον Παππού μου.....τον εκτελεσθέντα.Αυτή τη βοήθεια να περιμένετε... Βέβαια αν ματώσουν τα γόνατά σας στην προσευχή, ίσως σας λυπηθεί ο Θεός, γιατί αυτό το κράτος δεν θα σας λυπηθεί.