Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΟΡΘΙΟ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο Donald Trump ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ OBAMA ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ISIS...ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ. ΚΛΙΝΤΟΝ...Donald Trump Calls President Obama 'The Founder Of ISIS' Rachel Maddow MSNBC

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ(ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ...ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ...΄
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ...
ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...

Βενιαμίν Φραγκλίνος
BenFranklinDuplessis.jpg
Γέννηση17 Ιανουαρίου 1706
Βοστώνη
Θάνατος17 Απριλίου 1790
Φιλαδέλφεια
Το 1723 ο James Anderson έγραψε και εξέδωσε το Συντάγματα των Ελευθεροτεκτόνων για τη Χρήση των Στοών του Λονδίνου και του Γουεστμίνστερ. 
Στο έργο αυτό παρατέθηκαν οι κανόνες διακυβέρνησης της αδελφότητας και εξιστορήθηκε η "Ιστορία του Ελευθεροτεκτονισμού", σύμφωνα με την οποία η αδελφότητα καταγόταν από τις μεσαιωνικές φατρίες κτιστών, που προέρχονταν από αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες αρχιτέκτονες και μαθηματικούς. 
Οι τελευταίες είχαν με τη σειρά τους τις αρχαίες ρίζες τους στη βιβλική περιγραφή της ανέγερσης του ναού του Σολομώντα. Το έργο αυτό ανατυπώθηκε το 1734 στν Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ από τον Βενιαμίν Φραγκλίνο, ο οποίος εκείνο το έτος είχε εκλεγεί Μέγας Διδάσκαλος των Ελευθεροτεκτόνων της Πενσυλβανίας των ΗΠΑ. 
Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος (Benjamin Franklin, Μπέντζαμιν Φράνκλιν, 17 Ιανουαρίου 1706 – 17 Απριλίου 1790) είναι ένας από τους εθνοπατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Αξιόλογα πολυμαθής, ο Φραγκλίνος ήταν διακεκριμένος συγγραφέας και τυπογράφος, θεωρητικός της πολιτικής, πολιτικός, επιστήμων, εφευρέτης, κοινωνικός ακτιβιστής, στρατιωτικός και διπλωμάτης. 
Με την ιδιότητα του επιστήμονα, αποτέλεσε σημαντική φιγούρα του Διαφωτισμού και της ιστορίας της φυσικής για τις ανακαλύψεις και τις θεωρίες του αναφορικά με τον ηλεκτρισμό.

Ο Τζορτζ Ουάσινγκτον με Τεκτονικό Περίζωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: