Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ρώσος στρατηγός: «Κάνουμε ότι μπορούμε για να συστήσουμε ψυχραιμία στον συριακό Στρατό μετά τις αμερικανικές επιθέσεις»... «Είχαμε υποψίες ότι το μέτωπο Nusra προστατεύεται από τις ΗΠΑ. Τώρα μετά τις σημερινές αεροπορικές επιδρομές εναντίον του συριακού Στρατού έχουμε καταλήξει στο τρομακτικό συμπέρασμα που αφορά ολόκληρο τον κόσμο: Οι ΗΠΑ προστατεύουν την ISIS»...THIS is How satan Raises his Army
Η Ρωσία θα εξαντλήσει όσες δυνατότητες έχει προκειμένου να πείσει τον συριακό Στρατό να μην απαντήσει ανάλογα στη σημερινή επίθεση των αμερικανικών αεροσκαφών σε δυνάμεις του στην Deir Ez-Zor, δήλωσε ο Ρώσος στρατηγός Viktor Poznikhir.
Στο μεταξύ η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova είπε αναφορικά με την αμερικανική επίθεση σε μονάδες του συριακού Στρατού:

«Είχαμε υποψίες ότι το μέτωπο Nusra προστατεύεται από τις ΗΠΑ. Τώρα μετά τις σημερινές αεροπορικές επιδρομές εναντίον του συριακού Στρατού έχουμε καταλήξει στο τρομακτικό συμπέρασμα που αφορά ολόκληρο τον κόσμο: Οι ΗΠΑ προστατεύουν την ISIS».

Δεν υπάρχουν σχόλια: