Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Nα δούμε τι άλλη μαλακία θα σκεφτούν...Δεν θα πιστέψετε τι μπορεί να κάνει το νέο μπουκάλι της Coca-Cola...SELFIE BOTTLE το ονομάζουν τα λαμόγια...

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017
Έτσι όπως πάνε θα το βάλουνε σε λίγο και στο χαρτί τουαλέτας...Όταν σκουπίζεστε να τραβάτε φωτο...SELFIE skatoxarto θα το ονομάσω...
Η γνωστή εταιρεία «παντρεύει» την απόλαυση με ένα trend που έχει κατακτήσει την υφήλιο
Για την προώθηση της καλοκαιρινής καμπάνιας «Coca-Cola Summer Love», η διαφημιστική εταιρεία «Gefen», με έδρα το Τελ Αβίβ, δημιούργησε ένα μπουκάλι..... με το οποίο ο καταναλωτής μπορεί να απολαμβάνει το αναψυκτικό του, όπου κι αν βρίσκεται, και παράλληλα να βγάζει selfie.
Πρόκειται για ένα ειδικό μπουκάλι που τραβάει φωτογραφίες με την βοήθεια μιας ειδικής πλαστικής κάμερας που είναι ενσωματωμένη πάνω του.
Η κάμερα αυτή λειτουργεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror. Είναι έτσι σχεδιασμένη που να μπορεί να τραβά φωτογραφία κάθε φορά που βρίσκεται σε γωνία 70 μοιρών.
Οι φωτογραφίες έχει σχεδιαστεί να ανεβαίνουν στα social media της εταιρείας στο Ισραήλ.
Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό της ισραηλινής εταιρείας στο Facebook αλλά και στο Instagram.
Tα μπουκάλια - selfie της Coca Cola αναμένεται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2017.
Όπως υποστηρίζει εκπρόσωπος της ισραηλινή διαφημιστικής εταιρείας, η «Gefen» είχε την ιδέα να προωθήσει ένα προϊόν με τον οποίο οι καταναλωτές θα μοιράζονται ξεχωριστές στιγμές πίνοντας το αναψυκτικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: