Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΟΛΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΩΡΑ ΡΕ:;;;ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ;;;Επίθεση, “αντιφασιστικά” συνθήματα και εκφοβισμός των Ελλήνων Γονέων από επαγγελματίες αριστεριστές στο Κερατσίνι - ΒΙΝΤΕΟ

Τον ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος και του ανθελληνικού κράτους και παρακράτους απέδειξαν για ακόμη μια φορά οι επαγγελματίες "αλληλέγγυοι".
Αυτοί που χθες κατασυκοφάντησαν την Χρυσή Αυγή και διέσπειραν παντού ψευδολογίες για τραμπουκισμούς και επεισόδια στο Πέραμα, είναι οι ίδιοι "αντιφασίστες" που σήμερα πήγαν στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου για να επιτεθούν στους Έλληνες γονείς.
Άνθρωποι που φυσικά δεν έχουν παιδιά, και όσοι έχουν τα στέλνουν σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια του Ψυχικού και της Εκάλης, επιχειρούν να επιβάλλουν με το ζόρι την γνώμη τους στους Έλληνες γονείς που αντιδρούν στην φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών στα σχολεία.
Είναι χαρακτηριστικές οι ύβρεις και οι απειλές που εκστομίζουν απέναντι στους ανησυχούντες γονείς με εκφράσεις όπως: «Τα προσφυγόπουλα θα πάνε εδώ σχολείο σας αρέσει, δεν σας αρέσει» και «αν σας αρέσει ο Λαγός, να τον πάρετε σπίτι σας»!
Δείτε το βίντεο και το παραλήρημα των "αντιφασιστών" κατά των γονέων:

Δεν υπάρχουν σχόλια: