Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ: Συζητούσαν για το Κυπριακό παρουσία του τούρκου που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Σολωμού Σολωμού!

ΑΙΣΧΟΣ: Συζητούσαν για το Κυπριακό παρουσία του τούρκου που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Σολωμού Σολωμού!
Πόσο τραγική μπορεί να είναι μια κυβέρνηση, όταν κάθεται στο τραπέζι των συνομιλιών και παρευρίσκεται στον ίδιο χώρο, λίγα μέτρα πιο κάτω, σε διπλανή καρέκλα, ένας δολοφόνος, ο οποίος έδωσε εντολή να σκοτώσουν έναν δικό της πολίτη;
Η αναφορά φυσικά για τον Νίκο Αναστασιάδη, τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, νύν κοινοτάρχη της ελληνοκυπριακής πλευράς και την διαπραγματευτική του ομάδα, μαζί και με όλους τους συνταξιδιώτες του, ΔΗΣΑΚΕΛ και ενδιάμεσος χώρος. Μάλιστα, μερικοί εκ των συνταξιδιωτών του, παρευρέθηκαν στην δεξίωση (ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, Συμμαχία Πολιτών) προ της σύσκεψης και αντάλλαξαν χειραψίες μαζί του.
Κάθε άλλο παρά στη σφαίρα της φαντασίας κινείται η δημοσιευθείσα πληροφορία που θέλει τον συνταγματάρχη εν αποστρατεία, ο οποίος έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού, να βρισκόταν στη Γενεύη, όπως και στο Μοντ Πελεράν, ως γνωστό, σύμβουλος του Μουσταφά Ακιντζί σε θέματα ασφαλείας.
Το όνομα αυτού είναι Χαλίλ Σατραζάμ (Khalil Sadrazam), τ/κ συνταγματάρχης εν αποστρατεία και σήμερα σύμβουλος για θέματα ασφαλείας. Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με την κατάθεση του Κενάν Ακίν, που ανακρίθηκε για τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού, κατονομάστηκε ως το πρόσωπο που είχε δώσει την εντολή για τον πυροβολισμό και την εν ψυχρώ δολοφονία».
Οι φωτογραφίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων από τη Γενεύη, λοιπόν, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, τις οποίες εντοπίσαμε από την ιστοσελίδα «tothemaonline«. Οι εικόνες που ακολουθούν και λήφθηκαν πριν από την έναρξη της Διεθνούς Διάσκεψης, είναι διαφωτιστικές:
Πιο κάτω, παραθέτουμε φωτογραφίες του Χαλίλ Σαντραζάμ από την καθημερινότητά του. Όπως θα διαπιστώσετε, είναι το ίδιο πρόσωπο που βρισκόταν πίσω από τον Μουσταφά Ακιντζί.
ΕΛΑΜ: Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την προκλητική απάθεια της
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα ήθελε να στηλιτεύσει και να καταγγέλλει την κυβέρνηση για την προκλητική αδράνεια που επέδειξε στην πενταμερή σύσκεψη της Γενεύης που πραγματοποιήθηκε την 12 Ιανουαρίου 2017.
Ενώ βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής, στο ίδιο δωμάτιο, με τον Χαλίλ Σατραζάμ (Khalil Sadrazam) (σύμβουλος για θέματα ασφαλείας του Μουσταφά Ακκιντζί), που είναι το άτομο που έδωσε εντολή για να εκτελέσουν τον Σολωμό Σολωμού, δεν απαίτησαν να συλληφθεί. Αντ’ αυτού παρακάθησαν στις συνομιλίες σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: