Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Αναγνώστης ξιφουλκεί οργισμένος κατά των γυναικών-ΑΙΡΕΤΙΚΑ!

Πραγματικά έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω, το τι θέλουν οι γυναίκες, τι έχουν ανάγκη οι γυναίκες, πόσο πολύ δεν καταλαβαίνουν οι άντρες τις γυναίκες, κ.λπ. Καταλήγει κανείς στο εύκολο συμπέρασμα ότι βάσει των στοιχείων που δημοσιεύουν τα γυναικεία έντυπα υπάρχουν μόνο ένα φύλο σε αυτό τον κόσμο, οι γυναίκες!
Βάσει λοιπόν αυτών των στοιχείων που δημοσιεύουν τα γυναικεία έντυπα, το 10% των γυναικών υποφέρει κατά την σεξουαλική επαφή διότι πονάει, ένα 40% δεν έχει ποτέ οργασμό, ένα 40% έχει οργασμό μία στις 5 φορές, υπάρχει ένα απροσδιόριστο ποσοστό ομοφυλόφιλων γυναικών και θα παραλείψω τις αμφιφυλόφιλες, η περίοδος κρατάει με τις γνωστές συνέπειες στην διάθεση της γυναίκας κατά μέσο όρο 5 ημέρες τον μήνα.
Θα παραλείψω επίσης ως υπερβολή όλα τα σημεία της αρνητικής συμπεριφοράς έναντι του άλλου ήμισυ κατά την διάρκεια της ημέρας. Το λογικό συμπέρασμα λοιπόν κυρίες μου είναι ότι, η στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε τους άντρες, ή ομφαλοσκοπώντας μονίμως γύρω από το «θέλω» σας, δεν έχετε μπει στην διαδικασία αξιολόγησης ποια είναι η συνεισφορά σας σε μία σχέση με έναν άντρα.
Πιθανώς αν προσπαθήσετε να αποδεχτείτε ότι το άλλο φύλο έχει κι αυτό τα «θέλω» του και τις ανάγκες του, τότε σίγουρα η ζωή των ζευγαριών θα ήταν καλύτερη και τα διαζύγια λιγότερα. Ουουουφφφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα!!! Ένας αναγνώστης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: