Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ,Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...Να αγιασει το στομα του πατερ που τα λεει,αν και αυτους τους πυρινους λογους θα ηθελα να τους ακουσω και απο τον αρχιεπισκοπο,και απο ολους τους μητροπολιτες,και απο ολους τους ιερεις.Καλη και ευλογημενη Ανασταση σ ολους.

Περιμένω ν ακούσω κι άλλες φωνές αντίστασης να ορθώνονται σε ολα τα παράνομα κι αντίχριστα που γίνονται στη Πατρίδα μας... 
Ο Ελληνικός λαός καλείται για άλλη μια φορά στην ιστορία να σηκώσει το ανάστημά του, να αντισταθεί ,όπως τότε που οι Ελληνες δεν έσκυβαν το κεφάλι στο κάθε λογής εγχώριο εφιάλτη και πατριδοκάπηλο...στο κάθε ξένο δυνάστη και τοκογλύφο ... κι έγραψαν μια λαμπρή ιστορία!! δε μπορώ να μη γυρίζω στο παρελθόν...να κάνω συγκρίσεις...τότε που το αιματοβαμμένο ράσο έδωσε αγώνες ..
Ξεχώρισε ανάμεσα στους πολλούς αγωνιστές του κλήρου ,ο Παπαφλέσσας...που με τον τον ηρωικό του θάνατο, επισφράγισε την ανεκτίμητη προσφορά του στην Πατρίδα ,σα γνήσιος Πατριώτης, ενας ενθουσιώδης αγωνιστής..
Εκει στο Μανιάκι ,τη τελευταία του μάχη , όπου πήρε κι αυτό τη θέση του, στις σελίδες της Ιστορίας μας, δίπλα στις Θερμοπύλες και στην Αλαμάνα.Σήμερα ..ανατολικά από το χωριό Μανιάκι, στο ξωκλήσι «Aγιά Ανάσταση», βρίσκονται τα κόκκαλα εκείνων που πέσανε σε τούτη τη μάχη, θυμίζοντας, σ' εμάς τους μεταγεγέστερους, πως η λευτεριά μας, καθώς λέει στον εθνικό μας ύμνο ο Σολωμός, είναι «απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά»...Σήμερα υπάρχουν Παπαφλέσσηδες στο κλήρο??

Δεν υπάρχουν σχόλια: