Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Άξιος Στρατηγέ!!! Κατ'αυτόν τον τρόπο πρέπει να σκέφτεται και να αναλύει καταστάσεις ένας πραγματικός στρατιωτικός!!!Οι Τούρκοι στους Φούρνους φοβήθηκαν μήπως τους την είχαμε «στημένη»!Δυστηχως για ολους μας στρατηγε, δεν πιστευω οτι εισαστε ικανοι το στρατευμα να στησετε καποιο σκηνικο και να αιχμαλωτισετε μερικους τουρκους.

Δεν υπάρχει video που να πιστοποιεί τους ισχυρισμούς των Τούρκων για την αφαίρεση της Ελληνικής σημαίας από τις βραχονησίδες των Φούρνων, λέει ο Στρατηγός ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος. 
Οι Τούρκοι αιφνιδιάστηκαν από την πρωτοβουλία των νεαρών και φοβήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση γιατί υπολόγισαν την πιθανότητα να είναι ένα οργανωμένο σχέδιο από τους Έλληνες στρατιωτικούς προκειμένου να παρασύρουν τους Τούρκους βατραχανθρώπους, πάνω στις ελληνικές βραχονησίδες, να τους συλλάβουν και να τους ανταλλάξουν εν συνεχεία με τους δύο Έλληνες αξιωματικούς στην Αδριανούπολη. 
Το σενάριο που ανέλυσε σήμερα για πρώτη φορά στον STATUS ο κ. Φαραντάτος ενισχύεται και από το γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν παρουσίασαν ακόμη κάποιο σχετικό video, όπως κατά πάγια τακτική κάνουν, με οποιαδήποτε σχετική επιχειρησιακή κίνησή τους.   
Δεν αποκλείεται όμως να δημιουργηθεί κάποιο video εκ των υστέρων, για να το παρουσιάσουν ως δράση της περασμένης Κυριακής, όπως αρχικώς ισχυρίστηκαν, κατέληξε ο Στρατηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: