Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ...θα τριβετε τα ματια σας...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙLLUMINATI....ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΑ...Πρεπει να το διαβασετε...φανερωθηκαν...θα τα καταλαβετε ολα...ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ....

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ...  http://mesepe.org/      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (ΤΑ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ)ΚΑΙ  ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ... ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΟΗΕ   ΔΟΛΛΑΡΙΟ   BAVARIAN   ΠΥΡΑΜΙΔΑ  ΜΑΤΙ ΑΙΓΥΠΤΟΣ  KAI  ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ )...ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...παιρνουν πανω τους ολες τις μασονικες στοες...η ελιτ των στοων...  Ολοκληρωθηκε ο σκοπος τους...


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...Οχι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ σκουπιδια δεν ειναι...αντιθετως...μην πω ολοι ειναι σπουδαγμενοι και οι ποιο πολλοι υπεραγαπανε την Ελλαδα και τον συνανθρωπο τους  και βοηθουν οπως μπορουν......αυτοι οχι δεν ειναι σατανιστες...οι ποιο πολλοι το αντθετο μαλιστα... ..και πολλοι απο αυτους ειναι Ελληναρες...παραπλανεμενοι....δεν ξερουν η δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι εξυπηρετουν αλλους σκοπους απο αυτους που τους λενε....οι απο πολυ πανω ομως...ειναι σατανιστες του κερατα......πολλες φορες ουτε αυτοι δεν ξερουν πια ειναι τα αφεντικα τους...ααυτοι ειναι απλα οι εργατες.....γι αυτο και φορανε ποδιτσες....κανουν οτι τους πουν ....αλλα οι πανω μασονοι στον βαθμο ειναι χριστος και παναγια να μας φιλα...και επισης δεν υπαρχουν μονο 33 βαθμους μασονιας...οι 33 σκαλες ειναι για τους εργατες..υπαρχουν και αλλοι βαθμοι....και αλλες σκαλες...της ηγεσιας...οπως βεβαια και πολλοι απο αυτους κοιτανε μονο το συμφερον τους...πηγανε στις στοες για προσωπικα οφελοι...αυτοι ειναι προδοτες....(δεν μπορουν να κατανοησουν οτι ολες αυτες οι στοες καπου λογοδοτουν...καποιος τις διοικει..απο το εξωτερικο...)
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΤΩΡΑ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ  ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ...















Καλώς Ήλθατε

Illuminati - Μεγάλη Συντεχνία Της Ελλάδος Της Αδελφότητας Του Φωτός
 

Η Αδελφότητα, δεν αποτελεί ακόμα μία Μεγάλη Στοά στην Ελληνική «παροικία». Σκοπός της είναι να αποτελέσει μία «elite» Αδελφότητα η οποία θα προσπαθήσει να συνθέσει και να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα ιδεώδη του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, του Χριστιανικού Ουμανισμού καθώς επίσης της Κλασικής Ρώμης ως πρότυπο οργανωμένου Κράτους.
 Αποτελεί συνεπώς μια πνευματική ομάδα η οποία επικεντρώνεται σε Φιλελεύθερες, Αδογματικές και Ανθρωπιστικές Αρχές . Είναι ένα διαφορετικός «πόλος» μέσω του οποίου μπορεί ο άνθρωπος να εξελιχθεί Πνευματικά και Πολιτικά (υπό την Αριστοτελική θεώρηση). 
Τα μέλη του Τάγματος έχουν ορκισθεί πλήρη εναντίωση σε όλες τις μορφές και εκφράσεις του δεσποτισμού και του δογματισμού (πνευματικού, θρησκευτικού ,πολιτικού κλπ)....

*******(hellasxg σχολιο...τα λογια απο πανω τα γραφουνε οι ιδιοι οι μασονοι στην σελιδα τους...να κανω επεξηγηση για οσους δεν καταλαβαν τι λενε...δηλαδη ειναι κατα χριστιανισμου εθνων και οτι θεωρουν φανατισμο...πολεμανε με λιγα λογια την πατριδα μας απο μεσα μεχρι να μην υπαρχει ουτε εθνος ουτε θρησκεια...για να γινει η παγκοσμοιοποιηση στην τελικη φαση με την παγκοσμια θρησκεια και ηγεσια...και συνεχιζουν διαβαστε απο κατω)

και είναι ταγμένα στην προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των Ανθρώπων , της εκρίζωσης της παραδοσιοκρατίας και της πάταξης κάθε μορφής φανατισμού . Αρωγοί στην παραπάνω προσπάθεια είναι ο Ορθός Λόγος, η Επιστήμη και η Δημιουργική Αποδόμηση παλαιών δογμάτων και αντιλήψεων. Η φράση που χαρακτηρίζει τα μέλη της Αδελφότητας είναι Nosce te Ipsum - Ex Te Nosce alios ( Know thyself - And from thyself know others )

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι χθες εγκαταστάθηκε το Κολέγιο "Sophia" Νο 9 στα Σκόπια. *(ΕΔΩ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ)
Ο Ιλλουμινατισμος ως Oικουμενική Αδελφότητα, ξεπερνώντας τις όποιες διαφορές προκύπτουν (πολιτικές ή συντεχνιακές) έρχεται να κάνει πράξη το κύριο μήνυμα του αναφορικά με τον Ανθρωπισμό που πρεσβεύει.
www.mesepe.org



Δεν υπάρχουν σχόλια: