Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ. ΚΑΤΑΡΑ; Η ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ;(Βίντεο)

ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ καταρα ; Σμήνη ακρίδων έχουν επιτεθεί στην ιερή περιοχή του Ισλάμ στη Μέκκα
Στο εβδομαδιαίο τμήμα της Τορά διαβάζουν οι Εβραίοι για τις τελευταίες πέντε πληγές – βράζει ο αέρας, φλογερό χαλάζι, ακρίδες, σκοτάδι και θάνατο των πρώτων γεννημάτων – που ο Θεός έστειλε να προσβάλει τον Φαραώ και τους Αιγυπτίους. Τώρα, ένα σμήνος ακρίδων κατέβηκε στο Μεγάλο Τζαμί, στον ιερό τόπο του Ισλάμ στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, αφήνοντας τους προσκυνητές που καλύπτονται από τα έντομα αφωνους από αυτή την επιδρομή.


Πλάνα από κοινού για την παρουσίαση μέσων μαζικής ενημέρωσης πως τα έντομα σμήνη γύρω από το Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα, η οποία φιλοξενεί εκατομμύρια των μουσουλμάνων προσκυνητών κάθε χρόνο.
Σε ένα από τα βίντεο τα έντομα μπορούν να φανούν σαφώς όταν ο νυχτερινός ουρανός φωτίζεται από τα φώτα του τζαμιού.
BIBLICAL PLAGUE: LOCUST AND COCKROACHES BLANKETS MECCA. (2019)

Μια πιο κοντινή όψη τους δείχνει ότι σπρώχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, πάνω από τα κεφάλια των καθαριστών σε πράσινες στολές που προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν. Ένα άλλο πλάνο δείχνει τα έντομα που καλύπτουν τους τοίχους του τζαμιού καθώς σμίγγανε την περιοχή.


Οι αρχές της Μέκκας μοιράστηκαν εικόνες στο Twitter από τους καθαριστές, φορώντας μάσκες προσώπου, ψεκάζοντας εντομοκτόνο καθώς προσπάθησαν να απολυμαίνουν την περιοχή.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα έντομα έχουν χαρακτηριστεί ως «μαύρες ακρίδες», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CNN στην Αραβία. Σύμφωνα με τον Al-Araby, είπαν: «Έχουμε εκμεταλλευτεί όλες τις προσπάθειες που υπάρχουν για να επιταχύνουμε την εξάλειψη των εντόμων για λόγους ασφάλειας και άνεσης των επισκεπτών στο σπίτι του Θεού».


Flying Cockroaches / Black Grasshoppers Swarm Saudi Arabia For The First Time In History!

Δεν υπάρχουν σχόλια: