Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Εγκαταλείπουν μαζικά μια από τις πιο μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες-«Ακατάλληλη» η πόλη λένε οι κάτοικοι...κινδυνεύουμε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαταλείπουν μαζικά μια από τις πιο μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες-«Ακατάλληλη» η πόλη λένε οι κάτοικοι...κινδυνεύουμε... (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ακατάλληλη» η πόλη λένε μαρτυρίες πρώην αλλά και νυν κατοίκων.

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης συνεχίζεται και τα δεδομένα δείχνουν πώς αν δεν αλλάξει κάτι, σύντομα θα συμβεί παντού ότι και στο Λονδίνο, όπου άνθρωποι που έμεναν εκεί για χρόνια, φεύγουν άρον άρον, λόγω των πολυάριθμων γκέτο μεταναστών αλλά και του υψηλού κόστους ζωής.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι κατά από την αρχή του έτους ως το Ιούνιο, 340.498 Λονδρέζοι εγκατέλειψαν την πόλη. Ακόμη 336.000 είχαν φύγει το 2017. Όπως βλέπουμε ο αριθμός αυξήθηκε.
Στην ερώτηση για ποιο λόγο ο κόσμος φεύγει από το Λονδίνο, ο Κρίστοφερ Σνόουντον, επικεφαλής στο Ινστιτούτο Οικονομικών Υποθέσεων, δήλωσε πως αφενός μεν, το κόστος ζωής ήταν ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά αφετέρου δε, οι Λονδρέζοι έφυγαν επίσης για την ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα.
Παρά τις μαζικές αποχωρήσεις ωστόσο, ο πληθυσμός του Λονδίνου εξακολουθεί να αυξάνεται χάρη -σε τι άλλο- στους μετανάστες!
«Προφανώς, οι άνθρωποι θέλουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αλλά θέλουν επίσης να έχουν πρόσβαση σε καλά σχολεία, να ζουν σε αγροτικές περιοχές και να είναι μακριά από τα μαχαιρώματα», σημείωσε ο Κρίστοφερ στους Times.
Όπως μεταδόθηκε χθες σε δελτίο ειδήσεων, ούτε τα ζώα δεν της πόλης δεν είναι πλέον ασφαλή, με ένα οικόσιτο γαϊδουράκι να αποτελεί το τελευταίο θύμα.
Πολλοί λένε πως πλέον η πόλη είναι «ακατάλληλη« για διαμονή, ενώ άλλοι λένε πως μεγάλο μέρος της έχει «αλωθεί» οι μετανάστες. Οι συμπλοκές με μαχαίρια μέσα στους δρόμους είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, ενώ τη νύχτα δύσκολα μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει χωρίς να κινδυνέψει άμεσα.
Να σημειώσουμε, πως το Λονδίνο έχει μουσουλμάνο δήμαρχο ο οποίος καταφέρεται ενάντια σε κάθε τι δεξιό. Αυτά είναι τα αποτελέσματα επομένως που πρέπει κάθε Ευρωπαϊκή χώρα να περιμένει όσο δίνει θάρρος στους μετανάστες που έρχονται σε αυτή, αγκαλιάζοντας τις αριστερές ιδεές.
Αναπόφευκτα, έρχεται στο νου η Ελλάδα μας που έχει δεχθεί εκατομμύρια παρανόμων και μη μεταναστών. Δυστυχώς η κατάσταση αυτή δύσκολα αλλάζει, είναι όμως ζωτικής σημασίας, το να μην επιδεινωθεί και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.
Τα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έγιναν τρομακτικές καταστροφές στη χώρα, σε εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Τώρα, ο μόνος δρόμος είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε όσα γκρεμίστηκαν.
Σίγουρα δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά αξίζει να το προσπαθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: