Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί και για ποιούς πολεμήσαμε τελικά το 1940;

Αλήθεια πιστεύετε ακόμη οτι οι πόλεμοι είναι τυχαία γεγονότα; Στην πραγματικότητα κάποιοι που κινούνταν στο παρασκήνιο είχαν πολλαπλά οφέλη απο τους πολέμους αυτούς. Οι πόλεμοι αυτοί τους έφεραν ακόμη πιο κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους: Την Παγκόσμια Αυτοκρατορία τους. Και οι πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι απο τους....
Πηγή http://www.antipliroforisi.tk

Η "κλασσική" ιστορία μας λέει οτι εμείς οι Ελληνες και οι "Σύμμαχοι" πολεμήσαμε τον Ναζισμό και τον Φασισμό που απειλούσε την ελευθερία της ανθρωπότητας. Μετά απο χρόνια έρευνας και βαθιά σκέψη τα δεδομένα μας οδηγούν στο οτι οι πραγματικοί νικητές του πολέμου δεν ήταν οι λαοί. Οι πραγματικοί νικητές ήταν οι Διεθνείς Τραπεζίτες που σχεδίασαν και χρηματοδότησαν τους 2 μεγάλους πολέμους που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα.
Με λίγα λόγια οι παππούδες μας πολέμησαν στην πραγματικότητα για την δόξα των Διεθνών Εβραίων Τραπεζιτών(Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ, Σίφφ, Βάρμπουργκ, Λαζάρ, Λέμαν Μπράδερς..). Οι τραπεζίτες αυτοί χρηματοδότησαν τον Ναζιστικό στρατό που αντιμετώπισαν οι παππούδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: