Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Νέα μείωση στους μισθούς των στρατιωτικών

Οι στρατιωτικοί που έλαβαν τους φακέλους μισθοδοσίας μηνός Σεπτεμβρίου διαπίστωσαν νέα μείωση στους μισθούς τους της τάξης των 50 έως 80 €.
Οι φάκελοι έγραφαν ότι η μείωση αφορά νέα φορολογικά μέτρα.
Βέβαια αυτή η μείωση είναι ανεξάρτητη της μείωσης που θα ακολουθήσει με 10% (τουλάχιστον έτσι γράφουν οι εφημερίδες) ένός από τα επιδόματα.
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την ώρα που οι πολιτικοί, σε πολλούς τομείς μισθωτών δεν έχουν κόψει τίποτα (και καλά κάνουν) ή για άλλους που ετοιμάζονται να κάνουν περικοπές ετοιμαζονται να τους τα επιστρέψουν με διάφορους τρόπους (βλέπε υπαλλήλους υπουργείου οικονομικών - και εκεί βέβαια καλά κάνουν)
Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν παράλληλα με τις διαβεβαιώσεις του ΥΕΘΑ Μπεγλίτη ότι από τους μισθούς των στρατιωτικών δεν θα κόψουν άλλα λεφτά.
Η κοροιδία των κυβερνόντων βέβαια έχει γίνει αντιληπτή από το σύνολο του προσωπικού των ΕΔ το οποίο σπεύδει να φύγει από τις τάξεις του στρατού με κάθε τρόπο.
Και έτσι ενώ η κυβέρνηση βλέποντας να μειώνονται τα έσοδα των εφοριών κάνει πίσω δεν κάνει το ίδιο όταν βλέπει να μειώνεται το αξιόμαχο των ΕΔ.
Αυτά συμβαίνουν όταν στην γειτονιά μας και ενόψη των θεμάτων ΑΟΖ, υδρογονανθράκων κλπ όλοι ετοιμάζονται για θερμό φθινόπωρο.
ΥΓ Η νέα μείωση μισθού είναι η δέκατη από το 2010 μέχρι σήμερα.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: