Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Το φόρεμα που κινείται όταν το κοιτάξετε:Hi-tech λάμψη στο σκοτάδι κατασκευασμένο από το ελαφρύτερο ύφασμα του κόσμου ανταποκρίνεται στο βλέμμα των ανθρώπων.

daynightMια προνοητικη κινέζα σχεδιαστρια μόδας χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό αισθητικής τεχνολογίας για να δημιουργήσει ένα φόρεμα που κινείται, αλλάζει σχήμα και ακόμα ανάβει όταν το κοιτάξετε. 
Η σχεδιαστρια Ying Gao με βάση το Μόντρεαλ εγκατέστησε στις υψηλής μόδας δημιουργίες της την τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών, έτσι ώστε να ενεργοποιείται στο βλέμμα κάποιου. 
Τα φορέματα είναι κατασκευασμένα από τεμαχισμένο super-organza,το ελαφρύτερο ύφασμα στον κόσμο. Είναι ραμμένα με φωσφορίζον νήμα και περιέχουν και ηλεκτρονικές συσκευές με μικροσκοπικά μάτια παρακολούθησης. 
Oι κάμερες πιάνουν το βλέμμα και ενεργοποιούν τους μικρούς κινητήρες που είναι ραμμένοι πάνω στα φορέματα με συνέπεια να κινούνται τα μέρει του φορέματος και να αλλάζουν σχήμα. 
Η Sensory τεχνολογία χρησιμοποιείται για να μετατρέψει τα ενδύματα από χλωμά, αιθέρια φορέματα σε έργα τέχνης φωταύγειας που μοιάζουν με μέδουσες.

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες απο τα φορέματα.

interactive dresses
interactive
night

night
nightday
day
night
night
day



Δεν υπάρχουν σχόλια: