Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανεβαίνει ολοένα ο αριθμός των αστυνομικών που αρνούνται την Κάρτα του Πολίτη. Εφθασαν ήδη τους 5.

Μέχρι στιγμής έχουν καρατομηθεί 5 αστυνομικοί επειδή αρνήθηκαν να λάβουν την Κάρτα του Πολίτη.
Σε διάφορες συζητήσεις με φίλους με θέμα το χάραγμα του αντιχρίστου και τα υπόλοιπα εσχατολογικά έχω τονίσει ότι όταν έρθουν εκείνοι οι έσχατοι χρόνοι δεν θα είναι κάτι θεωρητικό ή αόριστο το χάραγμα αλλά κάτι συγκεκριμένο και θα αντιπροσωπεύει καθαρά τον αντίχριστο και το πολίτευμά του επι της γής. Δεν πρόκειται κανείς άνθρωπος να χάσει την ψυχή του χωρίς να γνωρίζει ότι το χάραγμα (τσιπάκι ή ταυτότητα ή ότι άλλο χαρακτηριστικό) που θα φέρει στο χέρι ή στο μέτωπο τον τοποθετεί αυτομάτως ως οπαδό του Αντιχρίστου. Του φυσικού προσώπου του Αντιχρίστου κι όχι ενός αντίχριστου (σιωνιστικού ή μασωνικού) παγκοσμιοποιημένου συστήματος.
Υπό αυτό το πρίσμα είναι σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος την ψυχή του επειδή θα πάρει την Κάρτα του Πολίτη. Απλά το παγκόσμιο διεφθαρμένο και φασιστικό σύστημα μετράει, ως πρόδρομος του αντιχρίστου, τις δυνάμεις του. Και δοκιμάζει πάνω μας τις νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικού φακελώματος. Και πολλοί θα αναρωτιέστε μα τι συμβαίνει; Τι περιλαμβάνει η Κάρτα του Πολίτη; Ποια προσωπικά στοιχεία θα αναγράφονται σε αυτήν; Ποιοι θα την ελέγχουν; Γιατι όποιος δεν την έχει θα είναι "επί ξύλου κρεμάμενος"; Δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πωλεί οτιδήποτε, δεν θα έχει ασφάλιση, δεν θα μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε!!!!! Η κυβέρνηση εκτός από τα βασικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ αρνείται να απαντήσει τι άλλο θα περιλαμβάνεται στο ενσωματομένο τσιπάκι της Κάρτας. ΓΙΑΤΙ;
Ετσι οι ηρωϊκοί αστυνομικοί που αρνήθηκαν να παραλάβουν την Κάρτα, είναι τα πρώτα θύματα του σκληρού αντίχριστου καθεστώτος που ψάχνει λύσεις για τους μάρτυρες του Ιεχωβά αντιρρησίες συνείδησης στον στρατό, στα δικαστήρια, για τους αλλόπιστους μαθητές στα σχολεία μας ....παντού, αλλά καταστρέφει τις οικογένειες των Ορθοδόξων αδερφών μας Ελλήνων που αρνούνται να το υπηρετήσουν..
Συνέχεια στο
http://koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: