Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ (ΛΑΘΡΟ).

Εώς πότε αγαπητοί μου θα το βουλώνουμε ;;;;;; Εώς πότε θα ανεχόμαστε τον κάθε "λάθρο" και το κάθε πουλημένο ανδρείκελο "έλληνα"την ώρα που είμαστε όμηροι μέσα στην ίδια μας την χώρα;;;;;
Υπάρχουν βίντεο στο διαδύκτιο που φανερώνουν πόσο καλά "δασκαλεύονται" οι "οικονομικοί-βιαστές-δολοφόνοι-ληστές μετανάστες " στο να μιλάνε για τα δικαιώματα τους και για πράγματα που τους χρωστάμε καθημερινά λεγοντάς μας κατάμουτρα ότι τους οφείλουμε και χάρη που μας κάθονται στο σβέρκο !! Αλλά δε φταίνε αυτοί ,αυτοί τη δουλειά τους κάνουν ,φταίνε οι προδότες που τους υποστηρίζουν ,τα πληρωμένα αποβράσματα που κατέστρεψαν ότι πιο ιερό είχε αυτή η χώρα ...την αξιοπρεπειά της . Την ώρα που όλες οι ευρωπαικές χώρες ψηφίζουν νόμους ενάντια στη λαθρομετανάστευση ,εμείς σκύβουμε το κεφάλι και δεχόμαστε να γίνουμε η χωματερή όλων αυτών που διώχνουν. Την ώρα που αλλές χώρες τους απελαύνουν μαζικά ,εμείς τους φτιάχνουμε τζαμί με δικά μας λεφτά ,λεφτά από αυτά που μας έκλεψαν, μας κράτησαν από μισθούς, μας αφαίρεσαν με το έτσι θέλω χωρίς να φταίμε !!! Αν έχουν παράπονο με την διαμονή τους εδώ μπορούν άνετα να πάνε από εκεί που ήρθαν.
Πόσα ρε "προδοτικά ανδρείκελα"παίρνετε από αυτή την υπόθεση;;;; έτσι ώστε πουλάτε την ίδια σας την πατρίδα;;; Σε λίγο καιρό θα είναι τα αφεντικά μας οι πακιστανοαλβανοσομαλοί, θα δουλευούμε για αυτούς !!! Πρέπει να κάνουμε κάτι πριν είναι αργά ,μην περιμένουμε από τους "μεγάλους" αυτοί μας έχουν πουλημένους ήδη!!! Πρέπει να απαιτήσουμε και τα δικά μας δικαιώματα για τα οποία δε μιλάει κανένας από αυτούς . Πρώτα από όλα το δικαιωμά μας στη ζωή , στην απλή καθημερινοτητά μας ,στην προστασία των παιδιών μας και της οικογένειας μας . Πάρτε το χαμπαρι είμαστε ανεπιθύμητοι μέσα στην ίδια μας την πατρίδα !!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ,ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ !!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ !! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΩΝ ΤΑΙΖΕΙ !!ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ .ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ !!
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !! ΕΙΡΗΝΗ
Πηγή http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: