Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΡΙΝΙΟ: Περιέφερε στο χωριό το .... σκοτωμένο σκύλο του για διαμαρτυρία!

Ένα παράδοξο και μάλιστα λυπηρό περιστατικό που αναδεικνύει την σκληρότητα και την αναλγησία ορισμένων ασυνείδητων συνέβη σε χωριό του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου.
Για πολλούς κατοίκους που μένουν μόνιμα όλο το χρόνο σε αυτή την ορεινή περιοχή ένας σκύλος είναι η μοναδική πιστή συντροφιά.
Δυστυχώς όμως κάποιοι ασυνείδητοι δεν αντιλαμβάνονται αυτήν την ιδιαιτερότητα και δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο.
Όπως ενημέρωσε το τοπικό Blog maxi-koromilias σε επιστολή που απέστειλε στο agrinionews μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν εκ των χωριανών του καθώς πηγαίνοντας το πρωί να βρει το σκύλο του διαπίστωσε ότι αυτός είχε βρει άσχημο τέλος καθώς κάποιος επέλεξε να το θανατώσει δίνοντας του τις περιβόητες φόλες.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μέσα στην απελπισία του και πολύ στενοχωρημένος επέλεξε έναν παράδοξο τρόπο να διαμαρτυρηθεί στον ασυνείδητο συγχωριανό του που το έκανε αυτό αλλά και σε όσους σιωπούσαν:
Έβαλε το άψυχο ζώο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του και το περιέφερε ως το καφενείο του χωριού, φέρνοντας έτσι με αυτό το τρόπο αντιμέτωπους με την αποκρουστική αυτή πράξη τον πιθανό ένοχο αλλά και όσους συγχωριανούς του γνώριζαν κάτι και σιωπούσαν.
Όπως και να έχει η έλλειψη ανθρωπιάς προκαλεί πολλούς και υποκειμενικούς τρόπους αντίδρασης από τον καθέναν μας…
TheBest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: