Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Έσπασε η "συμβατική γραμμή νομιμότητας...με τους Έλληνες.

-Σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας - κάθε είδους - υπάρχει ένας όρος που λέγεται "συμβατική γραμμή νομιμότητας"...(δηλ.όσοι κυβερνούν το λαό πρέπει οι αποφάσεις τους να έχουν ένα "μίνιμουμ"κοινωνικής συναίνεσης ).
-Υπάρχει και ο όρος "ιστοσταθμισμένο κοινωνικό συμβόλαιο".
-Τι ειναι το "κοινωνικό συμβόλαιο"; Ας φανταστούμε μια ζυγαριά απ' τις παλιές, όπου ο ένας δίσκος περιέχει το λαό κι' ο άλλος δίσκος περιέχει την (όποια) διακυβέρνηση.
-Αυτοί οι "δίσκοι" πρέπει να είναι - περίπου - ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ.

- Οταν ομως -αρχιζει να μειωνεται η εμπιστοσυνη ανάμεσα στους πολίτες και στο κράτος , ξεκινά η "αντίρροπη διαδικασία" , δηλ. ο λαός αρχίζει "να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του" , σημαίνει ότι το κοινωνικό συμβόλαιο αρχίζει να σπάζει (στην αρχή οι πολιτικοί ΔΕΝ το καταλαβαίνουν... ).
-Οταν ξεπεραστεί ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ και το ζύγι του λαού είναι βαρύτερο, τοτε η κυβέρνηση φτάνει στην "ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" , δηλ. ΔΕΝ εκπροσωπεί πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ και ΟΛΕΣ οι αποφάσεις που παίρνει είναι de facto ΑΚΥΡΕΣ.

-Στη χώρα μας - από τη στιγμή - που ακόμα και τα συσσίτια , οι διανομές τροφίμων , δηλ.ο "εθελοντισμός" ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ενω -παραλληλα -οι άστεγοι, οι πεινασμένοι, οι άνεργοι, οι νεόφτωχοι, οι αυτοκτονίες, οι πολίτες έχουν ξεπεράσει ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΤΟΧΗΣ της κοινωνιας (με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ - ΕΝΟΧΗ των διαφορων κυβερνησεων...)
Εχουμε -λοιπον- ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της παρουσας "κυβερνησης" η οποια ΔΕΝ εχει το παραμικρο δικαιωμα να "διαπραγμευεται" ουτε να αποφασιζει στο ονομα του ελληνικου λαου -οπως οριζει το Συνταγμα.

-Η σημερινη κυβερνηση ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ !

-"Εν ονόματι του κυρίαρχου Ελληνικού λαού" πρέπει- αυτή τη στιγμή- η αστυνομική δύναμη της Βουλής, όχι μόνο να μην τους επιτρέψει την ΕΙΣΟΔΟ στη Βουλή , αλλά και να τους ΣΥΛΛΑΒΕΙ για "αντιποίηση αρχής"(μαζι με τους βουλευτες που υποστηριζουν τα μνημονια, τους εκβιασμους , τα πλαστα διλημματα και τις προδοτικες διαπραγματευσεις που γινονται ΧΩΡΙΣ τη λαϊκη συναινεση !)
- ΔΕΝ έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό, ούτε να παίρνουν αποφάσεις στο όνομά του.

-De facto (και εκ του αποτελεσματος) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ η εξουσία τους...
- Εχει διαλυθεί το κοινωνικό συμβόλαιο μέσα απ' το οποίο πηγάζει η οποιαδήποτε διακυβέρνηση.
- Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα σε οποιαδήποτε ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ βάσει του άρθρου 120 του Συνταγματος.

- Ως εδω! η χωρα αυτη δεν υποθηκευεται!

-Δεν πωλειται - ολοι οι ενοχοι στη δικαιοσυνη!
-Εμπρος να παρουμε τις τυχες μας στα χερια μας! 
- Εμπρος για αληθινη δημοκρατια!
http://zafjohn62.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: