Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Στο πενταψήφιο αριθμό 114 14 θα μπορούν να γίνονται καταγγελίες με επιθέσεις που έχουν δεχθεί μετανάστες..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Στο πενταψήφιο αριθμό 114 14 θα μπορούν να γίνονται καταγγελίες με επιθέσεις που έχουν δεχθεί μετανάστες.  
Αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Νίκος Παπαγιαννόπουλος, μετά την έναρξη λειτουργίας τμημάτων και υπηρεσιών που θα ασχολούνται με περιστατικά ρατσιστικής βίας.  
Σημείωσε ωστόσο πως δεν θα δίνεται μιας μορφής ασυλία σε όσους μετανάστες καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά γιατί όπως είπε θα προχωρούν όλοι σε καταγγελίες επιδιώκοντας να αποκτήσουν άδειες παραμονής.  
Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελιών ο μετανάστης που έχει πέσει θύμα επίθεσης θα εξετάζεται και από ιατροδικαστή.  
Την αρμόδια υπηρεσία θα στελεχώνουν 200 επιλεγμένοι αστυνομικο(που θα τους αποσπάσουν βέβαια απο την φύλαξη μας).  
*Αριθμό γιά τις επιθέσεις των λαθροεισβολέων προστατευόμενων σας κατά των Ελλήνων έχετε; Ποιά άθλια ξένα κέντρα σας επέβαλαν αυτόν τον αριθμό της ντροπής και του θανάτου των Ελλήνων,βρέ δειλοί ΡΑΓΙΑΔΕΣ πολιτικοί;   
Να μας δώσετε και έναν αριθμό γιά να καταγγέλουμε τους Ελληνες προδότες,κατά του Ελληνικού λαού και των Εθνικών συμφερόντων,αφού είναι επικίνδυνοι γιά την Εθνική ασφάλεια!   
Με τι καρδιά,χωρίς ντροπή και αξιοπρέπεια,δεχθήκατε αυτό το κατάπτυστο πράγμα εναντίον των Ελλήνων,τη στιγμή που φέρνετε καραβάνια βάρβαρων λαθραίων,που απειλούν τον λαό και την εξαφάνιση της Ελλ.Φυλής;   
Το νούμερο του αίσχους! Ο αριθμός της ξεφτίλας του Ελληνικού λαού.
Ο αριθμός που θα στέλνει τον ατιμαζόμενο και επιτιθέμενο Ελληνα στην πυρά!  Ο αριθμός γιά το κυνήγι μαγισσών!
Ο αριθμός που θα μείνει στην Ιστορία σαν αριθμός ρουφιάνος-δοσίλογος, κατά του Ελληνικού λαού,που θα προσπαθήσει να προστατέψει την ζωή του.  
Ο αριθμός-νούμερο,η χαρά των Συριζαίων και λοιπών ανθελλήνων,ΚΚΕ ΑνταρΣΙΑ,που θα τους φέρει ηδονή και απόλαυση.
Ο αριθμός ντροπή κατά της αξιοπρέπειας των Ελλήνων. 
Μέχρι να ξανάρθει πάλι λευτεριά και ελπίζω να ζούν αυτοί οι άθλιοι προδότες και το συνάφι τους,γιατί η τιμωρία θα είναι γιά εσχάτη προδοσία.  
Κρίμα Ελλάδα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: