Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μαρία Σπυράκη «πρώην δημοσιογράφος» έχει σκοπό να μας κλείσει τα στόματα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Σαφή ταυτότητα blog και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου ζητεί εδώ και τώρα από την ελληνική κυβέρνηση η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα διατυπώθηκε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου με στόχο να ελεγχθούν τα ενημερωτικά blogs. Παράλληλα η πρώην ρεπόρτερ του Mega, Μαρία Σπυράκη δεν κρύβει την άποψή της ότι «τα ελληνικά ΜΜΕ πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Η νομοθεσία για την αδειοδότηση μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμη περισσότερο ένα blog και να μεταδίδει ειδήσεις».
Ξέχασε ότι η ταυτότητα του κάθε blogger είναι πολύ εύκολο να διακριβωθεί αν διαπράξει ποινικό αδίκημα, αλλά ο στόχος της δεν ειναι αυτός:
Στόχος της είναι να επικρατήσει αυτολογοκρισία και να εμπεδωθεί κλίμα τρομοκρατίας στο διαδίκτυο κατά των ελεύθερων blogger που δεν ελέγχονται από το σύστημα και προκαλούν ζημιά στην κυβέρνηση...
Eκτός του ότι "κόβουν πελατεία" από τα πρώην (:) αφεντικά της αφού ο κόσμο αντί να αποχαυνωθεί από τούρκικα σίριαλ και τις "ειδήσεις" (ο Θεός να κάνει ειδήσεις αυτή την αναίσχυντη κυβερνητική προπαγάνδα) προτιμά τα ελεύθερα διαδικτυακά μέσα...
Μόνο οι φίλοι σου Μαρία δικαιούνται να ασχολούνται με την ενημέρωση ε; Ντροπή σου ήσουν και δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: