Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

(Προσοχή Σκληρές Εικόνες) ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ- Στη Σαουδική Αραβία ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΔΕΡΝΟΥΝ και ΒΙΑΖΟΥΝ Μετανάστες ελεύθερα!

Στους περισσότερους από εμάς τα εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές που πολεμάνε με το Ισλαμικό Κράτος είναι αδιανόητα. Οι αποκεφαλισμοί, οι σφαγές, οι βιασμοί και όλα αυτά χωρίς καμία αναστολή, χωρίς καμία ανθρωπιά, σοκάρουν.
Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά πώς λειτουργεί η Σαρία και πώς αυτή διαμορφώνει τα ήθη στον αραβικό – μουσουλμανικό κόσμο, δεν ξαφνιάζονται.
Παράδειγμα θεοκρατικής κοινωνίας όπου κυριαρχεί ο νόμος της Σαρία είναι η Σαουδική Αραβία. Σε αυτό το βασίλειο, που κολυμπά στο πετρέλαιο, οι αποκεφαλισμοί, οι ακρωτηριασμοί, οι μαστιγώσεις βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη, είναι οι ποινές που αποδίδονται από τα δικαστήρια.
Ωστόσο, η βία, ο θάνατος και το αίμα στη Σαουδική Αραβία δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του κράτους. Οι υπήκοοι του βασιλείου, οι Σαουδάραβες, θεωρούν ότι μπορούν και αυτοί ομοίως να φέρονται στους «δούλους» τους, που δεν είναι άλλοι από τους ξένους μετανάστες -νόμιμους ή παράνομους- που αναζητούν στη Σαουδική Αραβία εργασία και όταν συνειδητοποιούν σε ποιον εφιάλτη έμπλεξαν, σύμφωνα με το tribune.gr,τότε για τους περισσότερους είναι αργά.
Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ http://www.oparlapipas.com/2014/09/blog-post_385.html#ixzz3EdVRpG00

Δεν υπάρχουν σχόλια: