Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Mεγιστάνας ομολόγησε ότι υπήρξε κατά συρροή δολοφόνος!.(Βίντεο)

Ένας πάμπλουτος Αμερικανός, απόγονος εκκεντρικής οικογένειας μεγιστάνων της νεοϋορκέζικης αγοράς ακινήτων, συνελήφθη το σαββατοκύριακο ως ύποπτος για σειρά δολοφονιών.
Ο Ρόμπερτ Νταρστ συνελήφθη το Σάββατο σε ξενοδοχείο της Νέας Ορλεάνης κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας του Λος Αντζελες και ετέθη υπό κράτηση για τη δολοφονία, το 2000, της τότε φίλης του Σούζαν Μπρέναν, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η σύλληψη έγινε την επομένη της μετάδοσης από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO του τελευταίου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Νταρστ με τίτλο-
«Η κακοτυχία: η ζωή και οι θάνατοι του Ρόμπερτ Νταρστ.»
Στο τελευταίο επεισόδιο ακούγεται ο 71χρονος Νταρστ να μονολογεί ψιθυριστά:
«Τι στο διάολο έκανα; Τούς σκότωσα όλους, φυσικά», αγνοώντας ότι το ασύρματο μικρόφωνο που είχε στερεωμένο επάνω του για τα γυρίσματα παρέμεινε αναμμένο όταν πήγε στην τουαλέτα.
Πρόκειται για μία συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση Νταρστ, που παρακολουθείται επί σειρά ετών από μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ.
Η Σούζαν Μπέρμαν βρέθηκε δολοφονημένη με μία σφαίρα στο κεφάλι το 2000 στο Λος Αντζελες. 
Ο Νταρστ ήταν ύποπτος για δύο ακόμη θανάτους: της συζύγου του που εξαφανίσθηκε το 1982 και έκτοτε έχει κηρυχθεί νεκρή και του γείτονά του, το πτώμα του οποίου βρέθηκε διαμελισμένο το 2001.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: