Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Βίντεο ΣΟΚ: Έπιασε με τα χέρια γυναίκα που βούτηξε από τον 11ο όροφο! (VIDEO)

Ως ήρωας αντιμετωπίζεται από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης (και είναι)ένας νεαρός Κινέζος ο οποίος προσπάθησε να πραγματοποιήσει την πιο δραματική διάσωση της χρονιάς πιάνωντας με τα χέρια του μια γυναίκα που βούτηξε από τον 11ο όροφο κτηρίου.
Την προσπάθεια του Φενγκ Νινγκ, που δυστυχώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού η κοπέλα έχασε τη ζωή της, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Στο βίντεο ο Φενγκ εμφανίζεται να κοιτάζει ψηλά απλώνοντας τα χέρια του για να πιάσει κάτι. Ξαφνικά στο πλάνο εμφανίζεται το κορμί μιας γυναίκας να πέφτει με ορμή στα χέρια του νεαρού Κινέζου, ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει όρθιος.
Ο Φενγκ είχε μόλις βγει από ένα εστιατόριο όταν άκουσε κραυγές για βοήθεια. «Έφτασα μπροστά από το κτήριο αλλά είχε ήδη αρχίσει να πέφτει πριν να μπορέσω να μπω μέσα. Οπότε ετοιμάστηκα να την πιάσω. Μετά δεν ξέρω τι συνέβη» περιγράφει ό,τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.
Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Φενγκ έχει υποστεί τραύματα στα γόνατά του, κάταγμα στην κνήμη και ρήξεις χιαστών και συνδέσμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: