Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τουρκική Προβοκάτσια στην Ελλάδα Απέτρεψε η Ρωσία !

Ενα Σεναριο Τρομου (για την ωρα) Απασχολει την περιβοητη FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας) Που φερεται να εχει ενημερώσει Εκτακτος την ΕΥΠ!
Αν και η εμπιστοσύνη που τρεφει η Ρωσικη FSB προς την ΕΥΠ ειναι ανυπαρκτη! ( Η συνεργασια με την ΕΥΠ παντα δημιουργουσε Καχυποψια απο την μερια των Ρώσων, και με το δικιο τους, αφου σχεδον παντα το περιεχομενο της συνεργασια τους, διαρρέει στην Δυση-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

Σε μια επιτυχη υποκλοπη της Ρωσικης FSB, καταφερε και απεσπασε Απορρητα Σχεδια της Τουρκικής ΜΙΤ που αφορουν μια ενεργεια Προβοκατσιας κατα Ρωσικων στοχων εντος της Ελλαδας; Αναλυτικα: Σε ενα κωδικοποιημενο Σημα (Μηνυμα) που εχει παραληπτη σε Ελληνικη περιοχη ( Για την τοποθεσια της περιοχης που σταλθηκε το Σημα,δεν αποκαλυπτεται για ευνοητους λογους απο την FSB ). Η υποκλοπη στην κυριολεξία ψαρευτηκε στο Αιγαιο απο Ρωσικο σκαφος ηλεκτρονικου πολεμου-και κατασκοπειας!
Το περιεχομενο που ψαρευτηκε ηταν ακρως ανησυχητικο, και αφορουσε ενα δηθεν Τρομοκρατικο Χτυπημα του ISIS στην Ελλαδα, με στοχους Ρωσικων συμφεροντων οπως π χ Πρεσβεια-Προξενειο, η ενα Ξενοδοχειο στην Αθηνα,που διανυκτερευουν Ρωσοι Τουριστες! Η FSB υποπτεύεται οτι η ΜΙΤ δεν θα ειναι μονη της στο να εκτελεσει αυτην την προβοκατσια στην Ελλαδα,αλλα θα εχει και την βοηθεια και αλλων ξενων Μυστικων Υπηρεσιων!
Η ΜΙΤ εχει στοχο να πλήξει τις ευθραυστες σχεσεις οχι Ελλαδας Ρωσιας,που ειναι Ιστορικα καλα ριζωμενες,αλλα αναμεταξυ του Πουτιν που δεν τρεφει και ιδιαίτερα συμπαθεια στην Κυβερνηση του Συριζα, και ιδιαιτέρως στον Ελληνα πρωθυπουργο Αλεξη Τσιπρα! 

Μπορει στα στενα του Βοσπορου να υπαρχει καθημερινη ενταση ανα μεταξυ Τουρκιας-Ρωσιας, αλλα η Τουρκια δεν μπορεί να προβεί σε μια ενεργεια Προβοκατσιας εντος του εδαφους της που θα φερει αυτομάτως Πολεμο με την Ρωσια, και προσπαθει να το μεταφερει σε μια τριτη Χωρα,που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι η Ελλαδα!
Ενα χτυπημα σε Ελληνικο Εδαφος των Ρωσων, θα φανει σαν Τρομοκρατικο Χτυπημα του ISIS, που καταφεραν δια μεσω των λαθρομεταναστων να περασουν μαχητες, και να πλήξουν Ρωσικους στοχους εντος Ελλαδος, ωστε να φανει σαν μια ενεργεια αντεκδικήσεις του ISIS για τους Ρωσικους Βομβαρδισμούς στην Συρια,και απενοχοποιώντας την Τουρκια σε μια τετοια ενεργεια!

Με αφορμη το Θερμό επεισόδιο Ρωσίας -Τουρκίας στο Αιγαίο, με πρωταγωνιστές ρωσικό πολεμικό και τουρκικό αλιευτικό, με το πρώτο να ρίχνει προειδοποιητικές βολές εναντίον του τουρκικού αλιευτικού, το Ρωσικο Στρατιωτικο Γενικο Επιτελειο αποφάσισε προσωρινώς τα Πολεμικα του Πλοια, να μην σταθμευουν σε οποιοδηποτε Ελληνικο λιμανι,και αν εχουν εντολη να πλευσουν σε ελληνικο λιμανι,να απαγορευεται να εξέλθουν απο το πλοιο προς την στερια το στρατιωτικο προσωπικο,με τον φοβο της στοχοποίησης τους!
Σε καθε περιπτωση η Τουρκια δεν θα κατσει με σταυρωμενα τα χερια,και θα υποστεί τις οικονομικες κυρωσεις της Ρωσιας, που θα ωφελήσουν αυτοματος την Ελλαδα,οπως π χ στον τουρισμο! Σε αυτο δυστυχως εχει ενα ανέλπιστο σύμμαχο,τον ιδιο τον Ελληνα Πρωθυπουργο Αλεξη Τσιπρα,που εχει παραδώσει γη και υδωρ της χωρας στους Δανειστες!!!


Σπυρος Πριφτης
http://www.hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: