Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;;;ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ...ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥ SUPER MARKET ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΙΔΕΣ......ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΝΗΣΙ.

Γερμανοί αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά της ειδικής ομάδας Κ – 9 θα προσγειωθούν στη Ρόδο τις επόμενες μέρες, προκειμένου να αναζητήσουν συμπατριώτη τους που χάθηκε στις 21 Αυγούστου 2016, κοντά στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε στο νησί.
Οι γερμανοί αστυνομικοί θα αναζητήσουν τα ίχνη του Sergej Enns που κατάγεται από την πόλη Bielefeld της βορείου Γερμανίας.

Ο 35χρονος μηχανικός, έφυγε από το ξενοδοχείο "Grand Hotel", όπου διέμενε, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή του με την οικογένειά του.

Είπε στους δικούς του ότι... ήθελε να μαζέψει κοχύλια από την παραλία.
Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ πίσω!
O Enns έχει ύψος 1.80 και φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, μπλε σορτσάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια, όταν χάθηκαν τα ίχνη του.
Έχει μαλλιά και μάτια καστανά, ενώ το βάρος του είναι κανονικό. Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αλλά δυστυχώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του. Οι έρευνες των γερμανών αστυνομικών θα γίνουν με την συνδρομή των τοπικών αστυνομικών αρχών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr. 
http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: