Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Δεν πάνε καλά τα πράγματα..Έκτακτο Σήμα Του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Αθήνα!...Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας, έστειλαν την Φρεγάτας μας και το Υποβρύχιο, σε μια αποστολή… Αυτοκτονίας, χωρίς κάλυψη, και με την περαιτέρω βοήθεια-ενίσχυση!

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για την Ελληνική φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, που έχει αναλάβει μαζί με υποβρύχιο Type 214, να παρακολουθεί τις κινήσεις του Τουρκικού ερευνητικού σκάφους Barbaros, εντός της Ελληνοκυπριακής υφαλοκρηπίδας!
Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας, έστειλαν την Φρεγάτας μας και το Υποβρύχιο, σε μια αποστολή…
Αυτοκτονίας, χωρίς κάλυψη, και με την περαιτέρω βοήθεια-ενίσχυση!
Η Κυβέρνηση νόμιζε ότι έτσι θα στείλει ένα μήνυμα στην Τουρκία, ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί στο ακέραιο τα σύνορα της, αλλά στην Τουρκία έλαβαν την μικρή σε δύναμη απάντηση της Ελλάδας, ως Αδυναμία!
Τώρα η Φρεγάτα μας, μαζί με το Υποβρύχιο, βρίσκονται από θαλάσσης και αέρος, περικυκλωμένη από μια μεγάλη Τουρκική Ναυτική Δύναμη, με τα Τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο ότι Τουρκικά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα S-70, μαζί με δύο CN-235 έχουν εντοπίσει και παρακολουθούν το Ελληνικό υποβρύχιο!
Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ έχουν συμφωνήσει 
με την Τουρκία, ότι οι πόροι πετρελαίου και φυσικού αερίου του νησιού της Κύπρου, θα πρέπει να μοιράζονται ισομερώς μεταξύ των δύο κοινοτήτων.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σε Έκτακτο Απόρρητο Σήμα προς την Αθήνα, ζήτησαν την άμεση αποχώρηση της Ελληνικής Φρεγάτας και του Υποβρυχίου, διότι η ενδείξεις που έχουν από την Τουρκία είναι ανάλογες με το θερμό επεισόδιο του Λιμενικού Σώματος «Γαύδος» και της Τουρκική ακταιωρός, που προσπάθησε να εμβολίσει το Γαύδος, με σκοπό να το βυθίσει.

Στην τωρινή περίοδο, η φόβοι των ΗΠΑ δεν είναι ένας εμβολισμός της Ελληνικής Φρεγάτας (Πράγμα Αδύνατο Εφικτό), Αλλά μια σύντομη Ναυμαχία, που χαμένη θα βγει η Ελληνική Φρεγάτα,(που θα βυθιστεί) λόγο σαφέστερης Τουρκικής Υπεροπλίας στην περιοχή!

Οι ΗΠΑ διαβεβαιώνουν την Ελληνική πλευρά, 
ότι θα χειριστούν δια την διπλωματικής οδού το πρόβλημα που έχει προκύψει, και προτρέπουν την Αθήνα σε ψυχραιμία, χωρίς να απαντήσει στην Τουρκική Προκλητικότητα, όμως στην Αθήνα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα βλέποντας την επανασύνδεση των Αμερικανο-τουρκικών σχέσεων, ενώ στην αντίθετη πλευρά,(κατά διαόλου) να βρίσκονται η Ελληνορωσικές σχέσεις!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

nyxtobaths
hotpolitics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: