Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΤΕΧΕΙΣ???? "Η κυρία Τσαλικιάν, η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου ζήτησε αποζημίωση το ποσό των €2,7εκτ. ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη για τον θάνατο του γιου της. Τελικά εκδικάστηκε από το διοικητικό πρωτοδικείο Αθηνών το ποσό των €900.000. για την ίδια και άλλα €252.610 για την κόρης της."

1 εκ. ευρώ στην μητέρα του Γρηγορόπουλο για ψυχική οδύνη από το Ελληνικό κράτος! Η οικογένεια δεν φταίει που ο Αλέξανδρος βρέθηκε εκείνη την νύχτα στα Εξάρχεια; 

Η κυρία Τσαλικιάν, η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου ζήτησε αποζημίωση το ποσό των €2,7εκτ. ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη για τον θάνατο του γιου της. 
Τελικά εκδικάστηκε από το διοικητικό πρωτοδικείο Αθηνών το ποσό των €900.000. για ίδια και άλλα €252.610 για την κόρης της. 
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί αν τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση απο την οικογένεια Γρηγορόπουλου μιας και ειναι μία ευκατάστατη οικογένεια. 
Απο την άλλη βέβαια ούτε η ίδια ενδιαφέρθηκε για την δικαίωση του παιδιού της και ούτε το δικαστήριο ζήτησε ευθύνες από την μητέρα για την αμέλεια ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, διότι τι δουλειά είχε ένα ανήλικο να είναι μεσάνυχτα στα Εξάρχεια και να υβρίζει τους αστυνομικούς; 
Αυτή είναι η Ελλάδα του 20ού αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: