Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αυτό είναι ένα email που έλαβα από το γυμνάσιο των τέκνων μου και το παραθέτω μαζί με την απάντηση. Εκείνο όμως σας καλώ να προσέξετε πρώτον είναι το email ότι έχει αποσταλεί ένα email από το Υπουργείο Παιδείας και ΟΧΙ από το σχολείο, και δεύτερον απειλεί τους γονείς με την φράση "Παράνομο" των παιδιών και τρίτον θέλω να προσέξετε ότι το email είναι κομμένο, δηλαδή γράφει "Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργ " και κόβει την μισή λέξη εκεί που ήθελε να πει "δικές σας ενέργειες και μάλλον θα είχε και κάποια υπογραφή, γιατί το email είναι ανυπόγραφο.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά, κάποιος κυβερνητικός έστειλε σε κάποιον υπάλληλο στο υπουργείο παιδείας να στείλει ένα απειλητικό email στους γονείς, ο φωστήρας υπάλληλος δεν ήξερε να κάνει σωστό την αντιγραφή επικόλληση και έτσι έφαγε την μισή λέξη, και αυτός μπορεί να παίρνει εκεί και 3000 τον μήνα !
Τέλος πάντων ! Τους φτύνω κατάμουτρα σε όλα τα ρεμάλια του Υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας στην Ελλάδα και σε όλους τους δασκάλους και καθηγητές που ταυτίζονται με τις απόψεις τους !
Ζήτησα από τα παιδιά μου να είναι στην πρώτη γραμμή στις καταλήψεις για την Μακεδονία !

Δεν υπάρχουν σχόλια: