Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Έργο Bluebeam - Η απόλυτη εξαπάτηση .

Αυτά τα εξαιρετικά βίντεο δείχνουν πώς στην Αγία Γραφή περιγράφονται απόλυτα αυτά που ζούμε τώρα , όταν η ανθρωπότητα μάζα θα απορρίψει creationism, αποδέχοντας την εξέλιξη, και να αρχίσουν να προσκυνήσουν τη νέα δημιουργία των Νεοταξιτών , υποστηρίζοντας ότι το σύμπαν είναι ο Θεός, ότι όλα τα υλικά πράγματα είναι ένα μέρος του Θεού, και ότι είμαστε θεοί τους εαυτούς μας, δηλαδή το πολύ δύο συγκλίνουσες δόγματα που βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα - «επιστημονική εξέλιξη" που διδάσκεται στα σχολεία και των «νέων σε ηλικία είμαστε όλοι θεοί πνευματική εξέλιξης »διδάσκονται από τους ομοίους του Δαβίδ (γιος του θεού) Icke και άλλα.
Με άλλα λόγια, η ανθρωπότητα αποκτά την πεποίθηση ότι η δημιουργία είναι ένας μύθος, και ως εκ τούτου απορρίπτει τον Ιησού Χριστό, και αγκαλιάζει το ψέμα της εξέλιξης, και ανοίγει τον εαυτό του μέχρι τον τελική απάτη: ότι εξελίσσεται προς τα πάνω σε κατάσταση θεόποίησης, να συγχωνευθεί με το σύμπαν. UFO και «εξωγίηνη», θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το τελικό εξαπάτησης: θα έρθουν ως δημιουργοί μας που θα μας βοηθήσουν στο επόμενο μεγάλο άλμα της εξέλιξης μας: να συγχωνευθούμε με τους «θεούς».
Συνέχεια στο http://www.atlanteanconspiracy.com

Σχετικά άρθρα..
Maitreya Blue Beam Project Haarp.

Υποχρεωτικό λουκέτο σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι γονείς που δεν γνωρίζουν αν θα καταφέρουν να εγγράψουν τα παιδιά τους - Βραχνάς στον οικογενειακό προϋπολογισμό το κόστος των ιδιωτικών που φθάνει και τα 550 ευρώ. - 30% η μείωση προσωπικού στους δήμους λέει η ΠΟΕ ΟΤΑ
Τώρα αρχίζουν να φαίνονται τα προβλήματα που θα υπάρξουν από την μείωση του προσωπικού στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Την ώρα που τα περισσότερα Ελληνικά νοικοκυριά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση στρεφόμενα στους δημόσιους δημοτικούς σταθμούς, η απόφαση της κυβέρνησης να παγώσει τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα φέρνει τα πάνω κάτω. Ήδη σε πολλούς δήμους οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν κλείσει τις θέσεις για τη νέα χρονιά και πολλές οικογένειες έχουν μείνει εκτός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί είναι το παράδειγμα του Δήμου Βύρωνα.

Newsit επικοινώνησε με το δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Από τους 9 παιδαγωγούς που ζητήσαμε εγκρίθηκαν μόνο οι 6 με αποτέλεσμα να μειωθούν τα παιδιά που μπορούμε να φιλοξενήσουμε κατά 25 Έχουν μείνει εκτός 61 βρέφη και 31 νήπια.
Υπάρχουν περιπτώσεις οικογενειών όπου ο ένας από τους δύο γονείς είναι άνεργος είτε προσπαθεί να βρεί πρώτα λύση για το παιδί του. Υπάρχει έτοιμος βρεφικός σταθμός στον δήμο μας ο οποίος παραμένει κλειστός γιατί δεν υπάρχουν τα 6 άτομα προσωπικό που απαιτούνται για την λειτουργία του."

Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση πολλοί γονείς θα υποχρεωθούν να στραφούν στους ιδιωτικούς σταθμούς το κόστος των οποίων φθάνει και τα 500 ευρώ τον μήνα. Ωστόσο σε δύσκολη θέση θα βρεθούν όσοι δεν έχουν να διαθέσουν το σημαντικό αυτό ποσό. Σϋμφωνα με τον ταμεία της ΠΟΕ ΟΤΑ Θωμά Καραγιάννη η μείωση του προσωπικού των δήμων εξαιτίας της απομάκρυνσης συμβασιούχων αλλά και αιφνιδιαστικής παραίτησης πολλών μονίμων που φοβήθηκαν τις αλλαγές στο ασφαλιστικό έχει φέρει τους δήμους στο σημείο να λειτουργούν με 30% λιγότερο προσωπικό.
Πηγή http://aetoshal.blogspot.com

Ρομπότ θα ξεκλειδώσει τα μυστικά της πυραμίδας της Giza.

Σαν ένα τεράστιο πέτρινο παζλ, η Μεγάλη Πυραμίδα, αρνείται εδώ και αιώνες να αποκαλύψει όλα τα μυστικά της.
Ένα από τα τελευταία μυστήρια είναι δύο φρεάτια που ξεκινάνε από το Θάλαμο της Βασίλισσας.
Ο σκοπός τους είναι άγνωστος ακόμη και σήμερα.
Στο σημείο αυτό έρχεται για βοήθεια η ρομποτική τεχνολογία. Το 1992 ένα ρομπότ με το όνομα Upuat 2 σκαρφάλωσε στο ένα φρεάτιο και ανακάλυψε πόρτες από ασβεστόλιθο με διαβρωμένα μπρούτζινα χερούλια.
Αργότερα το National Geographic διέσχισε το ίδιο φρεάτιο με ένα διατρητικό ρομπότ, κατάφερε να περάσει την πόρτα και ανακάλυψε άλλη μια μεγαλύτερη πόρτα πίσω από την πρώτη.
Αυτή η πόρτα είναι τώρα ο στόχος μιας τρίτης ρομποτικής αποστολής, καθοδηγούμενης από τον Dr Robert Richardson του Πανεπιστημίου Μηχανολογικής Μηχανικής του Leeds.
Από τη στιγμή που ο στόχος είναι να γίνουν όλα όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά και χωρίς ζημιές, η εργασίες γίνονται μεθοδικά και αργά, σε σημείο να έχουν ήδη πέντε χρόνια λειτουργίας.
“Δεν έχουμε προκαταλήψεις” είπε ο Dr Richardson στην Independent “Προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία, ώστε άλλοι άνθρωποι να βγάλουν συμπεράσματα. Υπάρχουν δύο φρεάτια. Το βόρειο φρεάτιο μπλοκάρεται από μια ασβεστολιθική πόρτα και τίποτα δε έχει διεισδύσει σ’ αυτήν την πόρτα. Στο νότιο φρεάτιο, μια προηγούμενη ομάδα μέτρησε το πάχος της πέτρας, διείσδυσε στην πόρτα και έβαλε μια κάμερα μέσα για να ανακαλύψει ότι υπάρχει άλλη μια επιφάνεια.
Θα υπολογίσουμε το πάχος της και θα προσπαθήσουμε να τη διαπεράσουμε. Προετοιμάζουμε το ρομπότ και υπολογίζουμε να το στείλουμε μέσα πριν το τέλος του έτους.”.
Σε αντίθεση με τα φρεάτια που ξεκινούν από το Θάλαμο του Βασιλιά, αυτά από το Θάλαμο της Βασίλισσας δε φτάνουν στην επιφάνεια της πυραμίδας. Τελειώνουν κάπου, πιθανώς σε ένα δωμάτιο γεμάτο με κάθε είδους μυστικά και ποιός ξέρει τί άλλο.

Επιμένουν για χρεοκοπία της Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, αν και η ανάκαμψη του ευρώ από το 1,1877 της 7ης Ιουνίου οδηγήθηκε από την δημιουργία του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης των 750 δισ. ευρώ και την ενίσχυση της γερμανικής οικονομίας, οι απαισιόδοξοι όπως ο Jim Rogers εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα κέρδη αυτά δεν θα διαρκέσουν. Υποστηρίζουν ότι η ευρωζώνη θα διασπαστεί καθώς τα μέτρα λιτότητας που υιοθετήθηκαν από τις Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και άλλα κράτη, θα πλήξουν την ανάπτυξη και θα διευρύνουν την «κόντρα» με τα ισχυρότερα κράτη μέλη.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της FX Concepts, John Taylor, εκτιμά ακόμη πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, και θα ακολουθήσει και η Ισπανία. «Καθώς ο καιρός περνά, πρόκειται να δούμε τους ελληνικούς και ισπανικούς αριθμούς να γίνονται χειρότεροι από ό,τι περιμέναμε».

Ας κάνουμε "χαλάστρα" και εμείς στις εισπρακτικές...Τι λέτε?

Έλεος πια με αυτές τις εισπρακτικές/ενημερωτικές... Από τις 8 το πρωί, στις 3 τομεσημέρι, στις 8 το βράδυ, πέρνουν για να μας πουν τα ίδια και τα ίδια σε κάτι που γνωρίζουμε.
Η πιο σπαστική είναι η EFS η οποία εδρεύει στην οδό ΣΕΪΖΑΝΗ 2, στη Νέα Ιωνία και έχει τηλέφωνο 210 9547130.
Προτείνω λοιπό να αρχίσουμε να τους καλούμε όλοι και να τους λέμε ότι βλακεία μας έρχετε για να δουν πόσο σπαστικό είναι να μας ενοχλούν κάθε μέρα...
Αναγνώστρια
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Χαλήτ Χαμπίμπογλου: μια σχεδόν μόνιμη πρόκληση επί ελληνικού εδάφους

Ο πρακτοράκος λοιπόν αυτός συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στη Θράκη Ο άνθρωπος που έχει ως επάγγελμά του τη διεθνή κατασυκοφάντηση της χώρας μας για δήθεν έλλειμμα δημοκρατίας και παραβίαση των δικαιωμάτων των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» συνεχίζει να τριγυρνάει ανενόχλητος σε ελληνικό έδαφος και να ξεσαλώνει με προκλητικές δηλώσεις τουρκισμού! Λέγεται Χαλήτ Χαμπίμπογλου και έχει αναγάγει το θράσος σε επιστήμη και τη χυδαιότητα σε επάγγελμα. Είναι ο πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης», της οργάνωσης δηλαδή που μάχεται σε όλα τα διεθνή φόρα, καταγγέλλοντας την Ελλάδα για καταπίεση της «τουρκικής μειονότητας» της Θράκης και φυσικά επικρίνοντας ως «υποκινητές μίσους» όλους όσους τολμούν να μιλούν για Πομάκους και να επισημαίνουν απλώς τα αυτονόητα για την προκλητική δράση του Προξενείου Κομοτηνής (ως τέτοιους κατήγγειλαν, αν θυμάστε, και εμάς του proxeneio-stop).
Ο πρακτοράκος λοιπόν αυτός συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στη Θράκη και να ξεσαλώνει κυριολεκτικά σε όλα τα πανηγύρια και τις λοιπές τουρκοεκδηλώσεις, όπου ανελλιπώς πλέον παρίσταται. Και επειδή το «παρών» το έδωσε βεβαίως και στο εκτουρκισμένο πανηγύρι του Χίλια πριν από μία εβδομάδα (βλ. σχετικά την προηγούμενή μας ανάρτηση), σας παραθέτουμε σήμερα την ομιλία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Προσέξτε πώς προσφωνεί ως…«συναγωνιστές» του τις πρακτοράντζες του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, προσέξτε πώς επαναλαμβάνει τις γνωστές πλέον μπούρδες για τη δήθεν τουρκική πολιτιστική παράδοση που διασώζουν τα (σ.σ. πρώην πομάκικα) πανηγύρια, προσέξτε όμως και πώς κομπορρημονεί για τη διεθνή δράση της οργάνωσής του – μιας οργάνωσης που επαναλαμβάνουμε ότι δρα ξεκάθαρα υπέρ της αυτονόμησης της Δυτικής Θράκης. Να τον χαιρόμαστε… Ν.Δ.
Ομιλία Χαμπίμπογλου στο Χίλια, 1/8/2010

«Αξιότιμε πρόεδρε και συνάδελφοι του, συναγωνιστές του Προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Κομοτηνή, αξιότιμοι δήμαρχοι μας, αξιότιμοι καλεσμένοι, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης, σας μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς των ευρισκόμενων στην Γερμανία και σε άλλες χώρες και σας καλωσορίζω. Σήμερα όπως ανέφεραν και οι άλλοι ομιλητές, αναβιώνουμε τα ήθη και τα έθιμα του τουρκικού πολιτισμού μας. Και κάνοντας αυτό, εκθέτουμε τον πλούτο μας στους γείτονες μας, στον Κώστα, στη Μαρία, και θέλω να εκφράσω την λύπη μου που οι γείτονες μας δεν είναι ανάμεσα μας. Αξιότιμοι φίλοι, αγαπημένοι μου συμπολίτες, εμείς που αποτελούμε ένα κομμάτι της Δυτικής Θράκης μεταναστεύσαμε στις χώρες της Ευρώπης λόγω οικονομικών δυσκολιών. Αλλά δεν σας ξεχάσαμε. Στήσαμε συλλόγους –όπως αυτός του Σέτσεκ- για να συνεχίσουμε τα ήθη και τα έθιμα μας. Από έναν αρχίσαμε και τώρα έχουμε τριάντα συλλόγους. Και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία –ως ανώτερο όργανο αυτών των συλλόγων-μεταφέρει στην διεθνή κοινή γνώμη τα οικονομικά προβλήματα και τις αδικίες. Τον αγώνα που κάνετε εσείς εδώ, εμείς τον κάνουμε στην Ευρώπη. Όσο μπορούμε. Και σας έχω ένα δώρο. Πριν λίγες μέρες με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και του συμβουλίου εκπροσώπων, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, εκπροσωπώντας τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, ανοίξαμε γραφείο στις Βρυξέλλες, για να μεταφέρουμε εκεί προβλήματα της μειονότητας. Και πλέον με αυτό το γραφείο οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, όπως έχουν την εκπροσώπηση τους εδώ, έχουν και την εκπροσώπηση τους στις Βρυξέλλες που είναι η πρωτεύουσα όλης της Ευρώπης. Αυτό λοιπόν το δώρο ήθελα να σας το πω. Σήμερα μέσα σε ενότητα και ομοψυχία, σήμερα που είναι μέρα αυτών που αγαπάνε τα σπορ, δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Τελειώνοντας, ως οργάνωση των Τούρκων του εξωτερικού, παρευρισκόμενος εξ ονόματος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης μέσα σε αυτήν την εικόνα ομόνοιας και ομοψυχίας, είμαι πολύ χαρούμενος και συγχαίρω τον πρόεδρο και τους συναδέλφους του. Καλά να περάσετε».
Πηγή http://greeknation.blogspot.com/

Αυτά είναι σπάνια βίντεο απο μια διάλεξη το 1996 στο κολέγιο της Ventura (College).Oποιος μπορεί να μας δώσει παραπάνω πληροφορίες για το θέμα..

Να μας διαφωτίσει λίγο.Το Θέμα μπορεί να είναι πολύ πιο σοβαρό απο ότι φαίνεται.Κυρίως να δούνε τα βίντεο επιστήμονες που μπορεί να τα καταλάβουνε καλύτερα .
Αυτά είναι σπάνια βίντεο απο μια διάλεξη το 1996 στο κολέγιο της Ventura (College), του Δρ Robert (Bob) Beck .Μια ιδιοφυΐα στον τομέα του μαγνητισμού και ... άλων μορφών »ηλεκτρικής ενέργειας, τον έκανε να στραφεί την τελευταία δεκαετία της ζωής του σε μια έρευνα σχετικά με τη χρήση μικρής ισχύος ρεύματα για να καταστήσει όλους τους γνωστούς ιούς, βακτήρια και παράσιτα (συμπεριλαμβανομένου του HIV!) ανίσχυρους.

Μιλάει απο το 1996 και για την Νέα Τάξη και τα σχέδια τους και οτι πολλοί Ιοί είναι εργαστηρίου κατασκευασμένους απο αυτούς τους Νεοταξίτες και εξηγεί τους λόγους..

Ελήληθεν ο καινούργιος Μεσσίας.

Σιβηρία:
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΒΙΣΑΡΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ!
ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ!

Στην μέχρι προ τινός ζωή του ήταν ο Sergei Torop ένας απλός αστυνομικός.Τώρα (από το 1990) είναι λέει ο καινούργιος Ιησούς Χριστός και το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με μερικές χιλιάδες πιστούς (στην πόλη Taiga-Σιβηρία υπάρχει και λόφος όπου συνευρίσκεται με τους μαθητές του) γιόρτασαν την Πίστη στην πόλη Petropavlovka
Πηγή http://alfeiospotamos.blogspot.com

ΣΤΗΝ ΚΈΝΥΑ ΚΑΊΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΌΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΊΑΣ..

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ..

Kαλαμάρι γίγας στην Πορτογαλία.

Γιγάντιο καλαμάρι μήκους 6,5 μέτρων και βάρους 50 κιλών εξέβρασε ο Ατλαντικός σε μία παραλία της Πορτογαλίας, 80 περίπου χιλιόμετρα νότια της Λισσαβόνας, δήλωσε την Πέμπτη η εκπρόσωπος του Ωκεανογραφικού Μουσείου στο Πορτίνιο ντα Αράμπιντα. Το νεκρό καλαμάρι βρήκαν οι λουόμενοι στην παραλία Μελίντες και ειδοποίησαν τους αρμόδιους, οι οποίοι το μετέφεραν στο μουσείο, όπου καταψύχθηκε και πρόκειται να μελετηθεί από τους επιστήμονες.
Το περιστατικό αυτό είναι σπάνιο, καθώς τα γιγάντια καλαμάρια συνήθως ζουν σε μεγάλο βάθος έως και χιλίων μέτρων και όταν πεθαίνουν καταλήγουν στον πυθμένα. Ένα τεράστιο καλαμάρι με πλοκάμια μήκους τουλάχιστον 15 μέτρων είχε εκβρασθεί σε παραλία της Αυστραλίας τον περασμένο Ιούλιο.

Πηγή http://periergaa.blogspot.com

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Για να καταλάβετε πόση αρωστημένη θεωρία κουβαλάνε οι ''ΕΜΟ''..

Για να δούνε οι Νέοι ότι οι καινούργιες μόδες που ακολουθούν είναι άκρως επικίνδυνες και σατανικές.. Πάρτε μια γεύση σε τι κατάσταση μπορεί να σας φέρει η εμμονή σας για την καινούργια μόδα..
ΕΜΟ ΤΡΌΠΟΣ ΖΩΉΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ.
ΜΑΚΡΊΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΤΙΣ ΜΌΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΆΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ.ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΛΈΠΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΤΙ ΜΈΣΟ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ.ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΆΡΡΩΣΤΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΈΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΊΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ.ΖΟΜΠΥ.
ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΥΑΛΌ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΒΆΖΩ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΆΡΡΩΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ.
ΤΙΣ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.x-lifeyolasite.com/gallery-emo-girl.php ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ.
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΊΣΘΗΤΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΕΙΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 17.
ΠΟΛΥ ΑΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.ΩΜΕΣ.
ΜΑΚΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

Εξωπραγματικό UFO περιστατικό με εμπλεκομένους Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και την Oλυμπιακή αεροπορική εταιρεία

Copyright © 2009 Michael Cohen
Εξωπραγματικό UFO περιστατικό με εμπλεκομένους Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και την Oλυμπιακή αεροπορική εταιρεία.
Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό που συνέβη με UFO στον ουρανό πάνω από την Αθήνα πριν από έναν χρόνο, αλλά είχε κρατηθεί μυστικό από την ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας ήρθε προσφάτως στο φως λαμβάνει τεράστια δημοσιότητα στην Ελλάδα. Μια καταγραφή της συνομιλίας (στα ελληνικά) μεταξύ του πιλότου που εμπλέκονται και ο πύργος ελέγχου αεροδρομίου έχει δημοσιοποιηθεί και μπορεί να ακουστεί στη συνέχεια. Ένα αντίγραφο της επίσημης έκθεσης αρχή πολιτικής αεροπορίας που αναφέρεται σε «Κεραυνός 2» βάσει των οποίων δύο F-16 ήταν scambled να αναχαιτίσουν τα UFO μπορούν επίσης να προβληθούν στη συνέχεια.
Στις 11 Νοεμβρίου 2007 στις 03.20 π.μ. ο κυβερνήτης της πτήσης 266 της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την Αθήνα προς Λονδίνο παρατηρήσει ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο αντικείμενο κινείται με αστάθεια στα δυτικά της Αθήνας. Το αντικείμενο ήταν κάπως σαν αστέρι στην εμφάνιση όμως πολύ πιο φωτεινή και μεγαλύτερα με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σχήμα. Εν τω μεταξύ, οι καπετάνιοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας πτήσεις 730 έως Κω και 700 για Ρόδο ανέφεραν το ίδιο πράγμα. Η παρατήρηση στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από τον πύργο ελέγχου Αερολιμένα Αθηνών, της οποίας οι εργαζόμενοι που παρατηρήθηκε το αντικείμενο κινείται προς την Κάρυστο, μια μικρή πόλη στο ελληνικό νησί της Εύβοιας. Σε αυτό το σημείο η ελληνική Πολεμική Αεροπορία ήταν σε επαφή.
Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία επιβεβαίωσαν ότι και αυτοί έχουν οπτική παρακολούθηση του αντικειμένου από το σταθμό ραντάρ στην κορυφή του βουνού Parintha κοντά στην Αθήνα και είχε παρατηρήσει ότι θα ταξίδευε σε απίστευτη ταχύτητα και δεν συμβαδίζει με την περιγραφή του κάθε επίγεια σκάφη Το προσωπικό του σταθμού Air Force ραντάρ περιγράφεται στη συνέχεια το UFO τόσο μεγάλη, ενός ασυνήθιστου σχήματος και πολύ φωτεινά. Air προσωπικό δύναμης κλήθηκαν να φωτογραφία του σκάφους και το έκανε (όχι εικόνες έχουν έρθει στο φως ακόμα).
Σε αυτό το σημείο δύο F-16 που εστάλησαν πήραν εντολή να αναχαιτίσουν τα UFO, ενώ οι διάφορες υπηρεσίες ελέγχου (πύργος) παρακολουθεί το αντικείμενο από τη γη. Το αντικείμενο στη συνέχεια εκτινάχθηκε μακριά σε απίστευτη ταχύτητα προς τον ουρανό και τα αεριωθούμενα αεροπλάνα δεν εντοπίζανε οτιδήποτε. Ενώ τόσο το προσωπικό στο αεροδρόμιο της Αθήνας και της Parintha Mountain Air Force μονάδα ραντάρ επιβεβαίωσαν ότι παρατηρούνται σαφώς τα αντικείμενα στο ραντάρ το στίγμα εξαφανίστηκε. Η επακόλουθη σκόπιμη συγκάλυψη αυτού του περιστατικού από τις ελληνικές αρχές αντιμετωπίζεται ως γεγονός από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Ενδεχομένως ο πιο παράξενος πτυχή αυτής παρατήρησης είναι ότι παρόλο που το αντικείμενο ήταν μάρτυρες ταυτόχρονα με τρεις πιλότους με δεκαετίες εμπειρίας που φέρουν μεταξύ τους, το προσωπικό σε πολλές ραντάρ και σταθμούς ελέγχου του εδάφους και την ελληνική Πολεμική Αεροπορία, ο οποίος έστειλε πράγματι αεριωθούμενα μέχρι να κυνηγήσει, που έχει απορριφθεί από κάποια ελληνικά κρατικά στελέχη ως μια λανθασμένη κατόπτευση ... αναμονή για το .... Venus! Αυτό, παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης της πτήσης 266 παραμένει πεπεισμένη ότι είδε ένα UFO. Με αυτό κατά νου, οι εν λόγω υπάλληλοι κυβέρνηση σχεδιάζει να ζητήσει από μια έρευνα σχετικά με την ικανότητα, αν όχι λογικότητα, της Air προσωπικό ελέγχου επί του εδάφους της χώρας τους δύναμης; Μην κρατάτε την αναπνοή σας.
Είναι περίεργο ότι, αν όντως εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη που θα ενδιαφερθούν για την Ελλάδα, η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού. Ποια είναι η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η Δυτική ολοκληρωθεί μέσα ενημέρωσης της μη κάλυψης των εν λόγω περιστατικό και η συνεχής και μερικές φορές παράλογο προσπάθειες από τις κυβερνήσεις να αρνηθεί το προφανές όσον αφορά UFOs αφορά. Ίσως το αρχαίο αθηναϊκό πολιτισμό η διανοητική περιέργεια και αμφισβήτηση τα υπάρχοντα συστήματα πεποιθήσεων έχει αντικατασταθεί από έναν από μυστικότητα, απόκρυψη και η ιδέα ότι το κοινό δεν έχει το δικαίωμα να γνωρίζουν τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω τους.
Πηγή http://www.ufodigest.com

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ Η ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

video

Επιχείρηση: "Καθαρισμός της Γης"

Μία από τις πρακτικές των ανθρώπων που κινούνται στον χώρο της Νέας Εποχής είναι το λεγόμενο “channeling” (ή διαυλισμός), που σημαίνει την 'επικοινωνία' που έχει ένας άνθρωπος με μία οντότητα που δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο.
(Πρόκειται δηλαδή για νέο είδος πνευματισμού).
Συνήθως μιλάνε ότι έχουν πικοινωνία με «αγγέλους», ή με «αναληφθέντες δασκάλους» ("Ascended Masters", μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο «Χριστός»), ή με «εξωγήινα όντα». Σύμφωνα με δική τους ερμηνεία: «…Το Channeling σημαίνει διοχέτευση και αφορά την διοχέτευση πνευματικών ενεργειών και μηνυμάτων γνώσης από πνευματικά αιθερικά όντα και ουράνια φάσματα ενεργειών. Το άτομο που κάνει τσάνελινκ είναι ο αγωγός για αυτές τις ενέργειες. Το τσάνελινκ μπορεί να πάρει πολλές μορφές, από την τηλεπαθητική επικοινωνία, το αυτόματο γράψιμο, έως την εσωτερική γνώση…»
Πηγή www.lightarian.gr
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές τα ‘αιθερικά όντα’ έχουν ήδη ενημερώσει τους ‘δικούς τους’ ότι επίκειται ένας μεγάλος «καθαρισμός» της Γης, κατά τον οποίον ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα «εκκενώσει», ξαφνικά, τον πλανήτη και θα μεταφερθούν κάπου αλλού. Εδώ όμως φαίνεται, υπάρχει ασυμφωνία από τα ‘αιθερικά όντα - εξωγήινους’ καθώς δίνονται δύο διαφορετικές ερμηνείες -εκδοχές.
Συνέχεια στο http://redskywarning.blogspot.com

Aπόγνωση παντού - Δραματική η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την πρώτη επεξεργασία των στοιχείων από τη Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία (1018), που λειτουργεί η ΜΚΟ Κλίμακα υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί δραματικά το τελευταίο διάστημα.
«Εχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί, εάν όχι τριπλασιαστεί», λέει χαρακτηριστικά στην «Καθημερινή» ο κλινικός ψυχολόγος της Κλίμακας κ. Αρης Βιόλατζης, αναφέροντας ότι από περίπου μία την ημέρα που ήταν η συχνότητα των αυτοκτονιών το 2009, σήμερα έχουν ξεπεράσει τις δύο. Ακόμα χειρότερα: πρόκειται για τις καταγεγραμμένες αυτοκτονίες, υποπολλαπλάσιες δηλαδή του πραγματικού αριθμού, μιας και οι θάνατοι αυτοί λόγω του ισχυρού ακόμα στίγματος καταγράφονται συνήθως ως δυστυχήματα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, περισσότερο ευάλωτη στην αυτοκτονία είναι η ηλικιακή ομάδα των 35-55, ενώ οι άνδρες φαίνεται ότι επιλέγουν πιο «αποτελεσματικούς» τρόπους. Απαγχονισμός, φάρμακα, πυροβολισμός είναι οι τρεις συνηθέστερες μέθοδοι.
Η αυτοκτονία πάντως είναι μια πολύ μοναχική πράξη και έχει μεγάλο πόνο, τονίζουν οι ειδικοί. Οσοι τηλεφωνούν στη γραμμή παρέμβασης της Κλίμακας είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε απόγνωση, σε απελπισία. Νιώθουν ότι είναι βάρος στους άλλους, ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτούς. «Οι δεσμοί τους έχουν διαταραχθεί και αυτό είναι που παράγει τον αυτοκτονικό ιδεασμό». Τι είναι όμως αυτό που θα κάνει κάποιον να προχωρήσει την τελική ευθεία; «Πολλοί παράγοντες, ένας εξ αυτών είναι και τα βιώματά τους. Εάν έχουν εμπειρία με καταστάσεις βίας και πόνου, οδηγούνται ευκολότερα στην αυτοκτονία. Είναι ενδεικτικό ότι έχουμε μεγάλα ποσοστά στις γυναίκες γιατρούς και στις ιερόδουλες. Γι’ αυτό άλλωστε τονίζουμε πόσο καταλυτικό ρόλο μπορεί να διαδραματίζει η βία μέσα στην οικογένεια…». Μόνιμα σε …κατάθλιψη για τα οικονομικά οι Έλληνες Άλλη έρευνα που δμοσιεύτηκε στα ΝΕΑ έδειξει οτι η κατάθλιψη για τα οικονομικά είναι πλέον μόνιμη για τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είναι παγιωμένα οι πλέον απαισιόδοξοι στην Ευρώπη, ακόμη και από τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους, ενώ όλο και περισσότεροι δανείζονται για να τα βγάλουν πέρα.
“Είναι φανερή η παγιωμένη απαισιοδοξία και η ανασφάλεια που κυριαρχεί στους καταναλωτές ως αποτέλεσμα των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής τα οποία έχουν ληφθεί τους τελευταίους μήνες, χωρίς ακόμα οι όποιες θετικές ενδείξεις για την πορεία της οικονομίας να είναι αρκετά πειστικές για έξοδο της χώρας από την κρίση”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έρευνα του ΙΟΒΕ το οποίο, ως γνωστόν, αποτελεί επιστημονικό εργαλείο του ΣΕΒ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Οι Έλληνες καταναλωτές εξακολουθούν έτσι εμφανίζονται ως οι πιο απαισιόδοξοι ευρωπαίοι πολίτες, για έκτο κατά σειρά μήνα, πίσω από τους Ρουμάνους (στις -62 μονάδες ο σχετικός δείκτης) και τους Βούλγαρους (20 μονάδες χαμηλότερα). Ειδικότερα, από τη μελέτη προκύπτουν τα εξής: Επιδείνωση βλέπει το 70% των νοικοκυριών Οι προβλέψεις των Ελλήνων καταναλωτών για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους προσεχείς 12 μήνες καταγράφουν μικρή βελτίωση τον Ιούλιο, με το σχετικό ισοζύγιο να βελτιώνεται κατά 2 μόλις μονάδες από το ιστορικό χαμηλό του Ιουνίου (στις -52).
Το ποσοστό όσων θεωρούν ότι το επόμενο διάστημα τα οικονομικά τους θα παρουσιάσουν ελαφρά βελτίωση διαμορφώνεται στο 6% (από 4%), ενώ όσοι προβλέπουν ελαφρά ή αισθητή επιδείνωση περιορίζονται στο 69% (από 75%). Οι αντίστοιχοι δείκτες της ΕΕ και της Ευρωζώνης διαμορφώνονται στις -5 και -6 μονάδες αντίστοιχα.
Συνέχεια στο http://tiresias-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_8279.html

Ο επικίνδυνος ιός «Πράσινος Μύλος» πλήττει τον ελληνικό λαό.

Επικίνδυνος ιός με την ονομασία «Πράσινος Μύλος» προκαλεί επιδημία στον ελληνικό λαό Εκκολάφθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2009 στα εργαστήρια της παγκόσμιας τάξης και των ΗΠΑ, αφέθηκε ελεύθερος και κυκλοφορεί τους τελευταίους 10 μήνες
Στην αρχή μεταφερόταν με κουνούπι που απλά τσιμπάει και μολύνει αλλά στη συνέχεια μεταλλάχθηκε σε νυχτερίδα που ρουφάει αίμα και ζει μόνο μ’ αυτό.Η νυχτερίδα – βαμπίρ έχει πράσινο χρώμα και της αρέσει να πηγαίνει διακοπές στα ελληνικά νησιά.
Τα συμπτώματα που προκαλεί είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι εκατομμύρια Ελληνες έχουν πάθει… εγκεφαλίτιδα, έχουν χάσει τον εγκέφαλό τους δηλαδή και δεν ξέρουν τι να σκεφτούν πλέον.
Βασικό σύμπτωμα είναι επίσης οι άδειες τσέπες. Οποιος δαγκώθηκε από τη νυχτερίδα δεν έχει να πληρώσει ούτε για διακοπές.
Πηγή http://www.lovefortechnology.com

ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

Είναι ένα από τα πλέον ανεξήγητα φαινόμενα, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους στους αγρούς προκαλώντας την έκπληξη και το θαυμασμό τόσο των χωρικών όσο και των επιστημόνων, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια λογική εξήγηση για το σχηματισμό τους.
Στη Βρετανία το φαινόμενο των σχεδίων πάνω στις καλλιέργειες είναι αρκετά συνηθισμένο και θα έλεγε κανείς πως κοντεύει να φτάσει στα όρια της ρουτίνας το να ακούει συχνά ο κόσμος για εμφανήσεις τέτοιων σχεδίων στους αγρούς Αυτή τη φορά όμως, το νέο σχέδιο που εμφανίστηκε στην περιοχή του Ντεβάιζις κοντά στο Γουίλτς, προβλημάτισε τους πάντες, για ένα διαφορετικό λόγο Το σχέδιό του αποτελεί, σύμφωνα με πολλούς, έναν κακό οιωνό για το μέλλον της ανθρωπότητας αφού απεικονίζει ένα φοίνικα που ξεπροβάλλει μέσα από στάχτες.
Το μήκους των 122 μέτρων σχεδίου, που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα, φαίνεται πως προβλέπει σύμφωνα με τους ερευνητές την πιθανότητα της έλευσης ενός κατακλυσμικού γεγονότος στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, μια ημερομηνία που συμπίπτει με το τέλος του ημερολογίου των Μάγια, ενός αρχαίου πολιτισμού της Νότιας Αμερικής, που πίστευε ότι τότε θα ερχόταν ο Αρμαγεδδών (Ο φοίνικας είναι ένα μυθικό πλάσμα που συμβολίζει την αναγέννηση και τη νέα εποχή σε πολλές κουλτούρες ανά τον κόσμο) εξηγεί η ερευνήτρια τέτοιων φαινομένων Κάρεν Α, προσθέτοντας ότι όσοι μελετούν τα σχέδια στους αγρούς πιστεύουν ότι όλο και περισσότερα εξ αυτών αναφέρονται στην 21η Δεκεμβρίου του 2012 και τα όσα θα συμβούν αμέσως μετά Όπως δηλώνει, το εν λόγω σχέδιο θα μπορούσε να ερμηνευτεί σαν την αναγέννηση της Γης μετά από ένα μνημειώδες συμβάν .
Τον τελευταίο καιρό τα σχέδια γίνονται όλο και πιο περίεργα, όλο και πιο δυσνόηταΚαι είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν μέχρι το 2012» επεσήμανε η Κάρεν Α Προς το παρόν, η αναγέννηση του μυθικού φοίνικα από τις στάχτες του έχει αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τη συντέλεια του κόσμου.
Πηγή http://thenewsbus.blogspot.com
http://periergaa.blogspot.com

Είστε σίγουροι ότι η AL-QAEDA υπάρχει;;

Αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ που υποστηρίζει ότι η Al-Queda δεν υπάρχει ,επίσης εξετάζει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν , τους δεσμούς του με τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, τους διπλούς πράκτορες και φανταστικούς χαρακτήρες , και τα δόλια μέσα που ο μύθος της Αλ Κάιντα αναπαράγεται απο τα ελεγχόμενη εμπορικά ΜΜΕ.
Το ντοκιμαντέρ προσφέρει επίσης τρόπους με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια εξάπλωσης της αλήθειας σχετικά με το ότι η κυβέρνηση δημιουργεί την τρομοκρατία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ντοκιμαντέρ, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
http://www.alqaedadoesntexist.comΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ..

Είμαι εν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό, που εμένα και τους συναδέλφους μου, μας συγκλόνησε. Ένα περιστατικό που κάποιοι το είδαν από πολιτική σκοπιά, αλλά κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, το αντιληφθήκαμε ως πράξη αντίστασης, την οποία έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχουμε κάνει, αλλά και ως μία πράξη που δείχνει ότι η μεγάλη μάζα των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού δεν σχετίζεται με την εκάστοτε δοτή κομματική ηγεσία, που παραχωρεί τα ιερά και τα όσια για τα οργιαστικά πάρτυ της βλαχομπαρόκ δήθεν ελίτ.
Πριν μερικές εβδομάδες, εκκλήθημεν όσοι υπηρετούμε στην περιοχή του Πειραιά να συγκεντρωθούμε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, για να παραστούμε σε επίσκεψη ενημέρωσης του Αρχηγείου, στο οποίο προΐστατο ο υπαρχηγός του Ναυτικού, κ.Κρυονερίτης. Ως εδώ όλα καλά. Ο υπαρχηγός απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο 300 περίπου στρατιωτικών και πολιτικού προσωπικού, ενημέρωσε ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις, αλλά και σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως το ισλαμικό τέμενος – για το οποίο παρεχωρήθη από το Πολεμικό Ναυτικό ο χώρος του οχυρού Βοτανικού για την ανέγερσή του. Σας περιγράφω ακριβώς τα γεγονότα, όπως αδιάλειπτα θα υπάρχουν για πολύ καιρό στη μνήμη μου:
Ένας πλωτάρχης σηκώθηκε και ακολούθησε ο επόμενος διάλογος: «Κύριε υπαρχηγέ, δεν σκόπευα να κάνω ερώτηση για να μην φέρω σε δύσκολη θέση την ιεραρχία, σας τιμά όμως ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας επιτρέπετε μία τέτοια πρωτοβουλία και σας ευχαριστώ. Τελευταία, υπάρχουν γεγονότα που με ανησυχούν ως αξιωματικό και ως άνθρωπο, ακούγονται πολλά για περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο κόσμος, από εμάς τους ένστολους, περιμένει κάτι…. Μας κοιτά στα μάτια διότι δεν είμαστε όπως οι απλοί εργαζόμενοι, επιτελούμε ένα λειτούργημα συμβολικό…Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εθνικό ανάχωμα και σύμβολο, οι συμβολισμοί έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας… Ένα συμβολικό θέμα είναι το θέμα του τεμένους στον Βοτανικό. Κύριε υπαρχηγέ, πίσω σας υπάρχουν οι σημαίες των τριών πολεμικών μας νήσων: Υδρα, Σπέτσες ,Ψαρά και στις τρεις σημαίες, παρουσιάζεται η ημισέληνος να υποκύπτει και να πατείτε από τον Σταυρό. Με την παραχώρηση του Ναυτικού οχυρού Βοτανικού, για την ανέγερση τεμένους νοιώθουμε όλοι, ότι η ημισέληνος πατά τον Σταυρό». Ακριβώς εκείνη τη στιγμή αρχίσαμε όλοι, πλην των δύο πρώτων σειρών, που εκάθοντο οι ανώτατοι αξιωματικοί, να χειροκροτούμε, ενώ από κάτω ακούγοντο φωνές επιδοκιμασίας.
Στη συνέχεια ο εν λόγω πλωτάρχης, μίλησε και για το γένος. Δεν θα περιγράψω τίποτε άλλο, θα σας παραπέμψω να διαβάσετε σε blogs το τι συνέβη, σε επόμενο μήνυμα. Αλλά τονίζω ότι ποτέ, μα ποτέ αξιωματικός δεν έχει χειροκροτηθεί εντός στρατιωτικής σχολής. Ποτέ μα ποτέ κανείς δεν έχει χειροκροτηθεί από αξιωματικούς μιας και απαγορεύεται δια ροπάλου κάτι τέτοιο. Ποτέ μα ποτέ αξιωματικός δεν απετόλμησε να σηκωθεί και να αρθρώσει τέτοιο λόγο. Είναι ένα γεγονός που σημαδεύει την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, η παρρησία και το θάρρος με το οποίο κάποιος σηκώθηκε και αντέτεινε την ελευθερία ενάντια στο προσκύνημα. Είναι ένα μοναδικό γεγονός που όλοι εμείς το βάζουμε απέναντι στις αθλιότητες στο «Αβέρωφ». Αυτός ο συνάδελφος, είναι η απάντηση ενάντια στους άθλιους και στην παρακμή. Όταν η εκδήλωση τελείωσε, οι ανώτατοι, γαλονάτοι, ουσιαστικά απομονώθηκαν από τον κόσμο, ενώ όλοι μας περικυκλώσαμε τον Πλωτάρχη και τον χτυπούσαμε στην πλάτη. Έμαθα ότι ήταν ο ιατρός της Σχολής, ένας εξαίρετος άνθρωπος, γενναίος πραγματικά και ανιδιοτελής, ένας στρατιωτικός ιατρός που καμία σχέση δεν έχει με άλλους συναδέλφους του. Μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους , που μακάρι να το είχα κάνει εγώ ή ένας μάχιμος.
Αγαπητοί φίλοι, ο άνθρωπος του μήνα είναι ο πλωτάρχης Ζ.Μ. Προτείνω να τον αναφέρετε ως άνθρωπο όχι του μήνα, αλλά της χρονιάς. Περιττό να σας αναφέρω το σοκ που υπέστησαν όλοι οι ναύαρχοι, οι οποίοι γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια. Απλά θέλουν γύρω τους ανθρώπους που δεν την παραδέχονται…. Το γεγονός αυτό συζητείται κατά κόρον εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσα και έξω από το Ναυτικό. Απλά δεν έχει λάβει δημοσιότητα…σκεφθείτε τα εξής: Ατυχής Πόλεμος του 1896, Επανάσταση στο Γουδί το 1909, επεισόδιο Ίμια, 2010. Ο άνθρωπος αυτός μας έδωσε μία ελπίδα για την πατρίδα, μέσα στο σκοτάδι άναψε μία σπίθα, ποτέ άλλοτε δεν ασχολήθηκα με ένα γεγονός για τόσο καιρό. Το συζητάμε συνέχεια.
Αναγνώστης περιοδικού «Τρίτο Μάτι» Αύγουστος 2010 σελ.72-73
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
Πηγή http://hellenicrevenge.blogspot.com

Tα Σκοπιανά πανηγύρια προπαγάνδας καλά κρατούν... (Δείτε τα βίντεο)

Παρόν στο χορό της προπαγάνδας ο μπαμπάς Γκρουέφσκι με τη Γενικής Πρόξενος της Ελλάδας !!! Τα παραδοσιακά πανηγύρια της Μακεδονίας, επιχειρούν να «καπελώσουν» οι Σκοπιανοί και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν πως στη βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν «Μακεντόνετς» που «καταπιέζονται» από τις αρχές.
Την ίδια ώρα κρατικοί αξιωματούχοι ενισχύουν......την προπαγάνδα των γειτόνων, είτε με την παρουσία τους σε προκλητικά πανηγύρια, είτε χορεύοντας σκοπούς που εκθειάζουν γνωστούς Κομιτατζήδες ή μιλούν για «σκλαβωμένη» Μακεδονία Στις αρχές Ιουνίου, η εφημερίδα «ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ» που εκδίδει το φιλοσκοπιανό «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ», δημοσίευσε λίστα με τα πανηγύρια του φετινού καλοκαιριού σε περισσότερα από 40 χωριά της Μακεδονίας, αναφέροντας τα με Σλαβικές ονομασίες (Οφτσάρανι/Μελίτη, Πάτελε/’Αγιος Παντελεήμονας, Μπάνιτσα/Βεύη, Τσαρβορίνοβο/Μαρίνα, Έμπορε/Εμπόριο, Μπίτουσε/Παρόρο κ.α) κάνοντας ευθέως λόγο για «μακεδονικά χωριά που οργανώνουν χορούς και γλέντια με μακεδόνικά τραγούδια».
«Απαγορευμένη» γλώσσα τα Ελληνικά στη Μελίτη! «Απαγορευμένη» γλώσσα ήταν τα Ελληνικά, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και τον φετινό Ιούλιο, στη Μελίτη του νομού Φλώρινας, για το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία. Οι διοργανωτές απευθύνθηκαν στο πλήθος μιλώντας τους στο σλαβικό ιδίωμα της περιοχής, το οποίο η προπαγάνδα των Σκοπίων αποκαλεί «Μακεδονικό».
Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου τα προπαγανδιστικά τραγούδια που καλούσαν τους Έλληνες να … φύγουν από τη Μακεδονία, ακούγονταν συνήθως αφού αποχωρούσε η πλειοψηφία του κόσμου, φέτος η κατάσταση θύμιζε εκδήλωση του εθνικιστικού VMRO στα Σκόπια. Εκτός από τα χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, στις εκδηλώσεις συμμετείχαν το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Synthesis» και οι τραγουδίστριες Έλενα Βέλεβσκα και Σουζάνα Σπάσοβσκα, που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για «Μακεντόνια» και «Μακεντόνετς». Όλοι τους ήρθαν από τα Σκόπια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος κάλυψε τα έξοδά τους.
Περισσότερα στο http://tiresias-press.blogspot.com

ATIA- UFO σαν πυραμίδα? Manhattan, New York / 8-6-10

Μια τεράστια κρύσταλλοειδής μεγέθους πόλης πυραμίδα επανήλθε πάνω από τη Νέα Υόρκη. Αυτή ήταν γυρισμένη Παρασκευή βράδυ στις 6 Αυγούστου, 2010. Το σκάφος βιντεοσκοπήθηκε να πλανάται πάνω από ανατολικά .
Το περασμένο Σαββατοκύριακο το ίδιο σκάφος ή ένα ομοειδές εμφανίστηκε πάνω στα δυτικά της πόλης που θα μεταδοθούν τα βίντεο για εσάς αργότερα μέσω του διαδικτύου.

Πηγή http://www.youtube.com/user/GWETVNetwork

Ελληνιστικά νομίσματα από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Μια συλλογή ελληνιστικών νομισμάτων που χρονολογείται από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρέθηκαν στη βόρεια Συρία. Η συλλογή περιλαμβάνει δύο ομάδες ελληνιστικά νομίσματα από ασήμι :Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει κέρματα 137 (δραχμών τετρα) και η δεύτερη ομάδα 115 δραχμών κέρματα.
Στην μία πλευρά των κέρματατων δραχμών τέτρα απεικονίζετε ο Μεγάλος Αλεξάνδρος, ενώ από την άλλη πλευρά απεικονίζεται ο Έλληνας θεός Δίας να κάθεται σε θρόνο, με εναν αετό προτεταμένο στο δεξί του χέρι 34 του εν λόγω κέρματα φέρουν την επιγραφή "King Alexander" Βασιλιάς Αλέξανδρος στα ελληνικά, ενώ το 81 κέρματα φέρουν την επιγραφή «Αλέξανδρος» και 22 κέρματα φέρουν "Βασιλιά Φιλίππου" Τα κέρματα δραχμών φέρουν τις ίδιες εικόνες όπως η τετρα δραχμή, με το «Αλέξανδρος» αναγράφεται στα 100 από αυτά και «Φίλιππος», στις 15 από αυτές.
Διαβάστε την ιστορία στο σύνολό της, κάνοντας κλικ εδώ.

ΝΕΚΡΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ....

Φαίνεται πως στο Πουέρτο Ρίκο οι εργολάβοι κηδειών έχουν βρει ένα πρωτότυπο τρόπο για να εκθέτουν τους νεκρούς σε προσκύνημα.
Σε αντίθεση με το καθιερωμένο φέρετρο όπου κείτεται ο νεκρός για περίπου ένα 24ωρο και οι στενοί συγγενείς και φίλοι αποτείνουν φόρο τιμής, ο εργολάβος κηδειών στο Πουέρτο Ρίκο αποφάσισε να εκθέσει τον θανόντα πάνω σε μια μοτοσυκλέτα αγωνιστικού τύπου.
Πηγή http://www.agioritikovima.gr


BΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Βρεττανικό κόμμα UKIP αντιδρά στην ηλεκτρονική ταυτότητα για τους Βρεττανούς πολίτες με το φιλμάκι αυτό, και με την ερώτηση:
"(ΘΕΛΕΤΕ)ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ;"

Πηγή http://www-voulgari.blogspot.com

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ YOUTUBE

Το τελευταίο χρόνο τα βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube ξεπέρασαν τα 1500000 θεάσεις συνολικά. Οι subscribers έφθασαν κοντά στους 1000 και τα σχόλια κάτω απο τα βίντεο δεκάδες χιλιάδες όλα αυτά τα χρόνια.
Το περιεχόμενο των βίντεο κάθε άλλο παρα συνηθισμένο είναι. Εβραϊκές οργανώσεις όπως η Jewish Internet Defense Force, ενημερώθηκαν απο τους εν Ελλάδι Εβραίους για τα βίντεο του καναλιού και μετά απο Διεθνή Σιωνιστική συνεργασία και αλλεπάληλες καταγγελίες για ρατσιστικό περιεχόμενο των βίντεο κατάφεραν το youtube να μας κατεβάσει αρκετά βίντεο και να μας κλείσει για 6 μήνες τον λογαριασμό. Ισως και για πάντα.
Εμείς στείλαμε βέβαια μύνημα στο youtube στο οποίο του ζητάμε να ανακαλέσει την απόφαση για κλείσιμο του καναλιού, αφου κανένα ρατσιστικό βίντεο ή περιεχόμενο δεν υπάρχει, παρα μόνο ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Βέβαια και το Youtube Εβραίοι το διευθύνουν αφου ανήκει στην Google που ως γνωστόν ιδρύθηκε και ανήκει σε Εβραίους. Αρα δεν περιμένουμε και .... αντικειμενικότητα.
Το μόνο που ζητάμε είναι η βοήθεια στην διάδωση των βίντεο και των πληροφοριών. Για να ξανααποκτήσουν τα βίντεο την δυναμική τους.
Πηγή
http://www.antipliroforisi.tk

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΔΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΓΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ.
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΚΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ।
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου - Δείτε το βίντεο!

Στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης κρατείται ο γνωστός παρουσιαστής με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 17χρονου ποδοσφαιριστή.
Ο δράστης και το θύμα συναντήθηκαν στογήπεδο της Μαλακοπής στη Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης και ο ερασιτέχνης αθλητής από την Αρμενία δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας το μεσήλικα να παρεκτρέπεται
Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού που κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας, την ώρα που έβγαλε το παντελόνι του για να φορέσει τα αθλητικά του, ο παρουσιαστής άρχισε να χειρονομεί και να τον παρενοχλεί σεξουαλικά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αυτόπτης μάρτυρας που σοκαρισμένος κάλεσε την αστυνομία.
Μετά τη σύλληψη ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κατάρα του σύγχρονου Έλληνα ο διχασμός και η ασυνεννοησία!


Κατάρα ή βλακεία ; O σύγχρονος Έλληνας διαφωνεί... συμφωνώντας (!)
Η Tουρκοκρατία χάραξε βαθιά τα σημάδια της στο σύγχρονο Έλληνα αφήνοντας πίσω της την καφρίλα και την κουτοπονηριά της μογγολικής φυλής.
Ο μέσος Έλληνας έμαθε να ζεί και να αποδέχεται αδιαμαρτύρητα την κοροϊδία κι όπου βρίζει να γλείφει πιστεύοντας οτι κατ'εξαίρεση θα ωφεληθεί προσωπικά.
Έγινε ωχαδερφιστής, φυγόπονος, παρτάκιας και περιμένει απο τους άλλους να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα...
Όσο τρώει “βουρδουλιές” ντουμπεκιάζεται και σκύβει το κεφάλι...
Όταν τον καλείς να “ξυπνήσει”, αυτός αντιδρά για να βρει αφορμή να “ξαναπέσει για ύπνο” κι όταν τον καλείς να συζητήσει, αυτός ισχυρογνώμων και ξεροκέφαλος διαφωνεί έτσι απλά για να διαφωνήσει ακόμη κι αν επι της ουσίας συμφωνεί.
Η λέξεις “διάλογος” και “συνεργασία” είναι συνηθισμένες με άγνωστο όμως νόημα για τους περισσότερους. Ο εγωισμός και μικροπρέπεια πρωτοστατούν και η ασυνεννοησία βασιλεύει.
Σε μια συζήτηση, ο μέσος Έλληνας δεν ψάχνει για κοινά σημεία στο διάλογο, αλλά για το πώς θα επιβληθεί , πώς θα διαφοροποιηθεί και πως θα φανεί οτι πρωτοστατεί στη συζήτηση καπαρώνοντας τον συνομιλητή/τες του. Ακόμη κι αν λέει τα ίδια με το συνομιλητή του στο ίδιο κοινό θέμα/πρόβλημα αποφεύγει τα κοινά σημεία και ψάχνει για διαφορές...
Έτσι για να ξεχωρίσει ,να καβαλήσει , να βγει από πάνω, να αρπάξει την πρωτιά.
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός οτι ιστοσελίδες όπως το facebook, το gopetition και άλλες έχουν γεμίσει απο διάφορες ομάδες διαμαρτυρίας που συλλέγουν υπογραφές και κόσμο για σοβαρά πολιτικά και εθνικά θέματα. Σαν προσπάθειες καλές , σαν αποτέλεσμα όμως καταντούν στον κάλαθο των αχρήστων μαζί με όλες τις παρόμοιες.
Εσωτερικές πληροφορίες μέσα απο πολιτικά γραφεία κάνουν λόγο οτι οι πολιτικοί μας έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια με όλα αυτά.
Ξέρετε γιατί ;;; Ξέρουν καλά τους Έλληνες !
Όλες αυτές οι προσπάθειες στο τέλος πέφτουν στο κενό, αφού για το ίδιο ακριβώς σοβαρό θέμα (πχ Μακεδονία) ο κάθε φιλόδοξος “πρωτεργάτης” αντί να συνεργαστεί με την υπάρχουσα ισχυρή ομάδα -διαμαρτυρία και να την προωθήσει για να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερο κόσμο πηγαίνει και φτιάχνει μια νέα ομάδα-διαμαρτυρία ακριβώς για το ίδιο θέμα που κατ'ουσιάν διασπά την προσπάθεια της προηγούμενης.
Παρατηρήσαμε όμως ότι έχει ξεκινήσει μια περίεργη κόντρα μεταξύ του getgreeceback.com και του sindonistis.blogspot.com για το ποιά μέρα θα ξεκινήσουν οι διαμαρτυρίες(!)
Aν είναι ποτέ δυνατόν το πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι η ημερομηνία?
Eπειδή λοιπόν θεωρούμε καραγκιοζιλίκια όλα αυτά τα περι ασυμφωνίας στην ημερομηνία που γράφει και ισχυρίζεται ο γραφικός πλέον ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ θαλαμοφύλακας σε συνάρτηση με όλους τους τσαρλατανισμούς που παρακολουθούμε πάνω απο ένα μήνα τώρα.
Ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους φιλόδοξους συντονισταράδες ή τυχόν καιροσκόπους οτι :
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την αγανάκτηση και τις ελπίδες ενός λαού για ένα καλύτερο αύριο.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Απουσία άλλης σοβαρής πρότασης στηρίζουμε την ειρηνική διαμαρτυρία της 6ης Σεπτεμβρίου 2010 που προτείνει το getgreeceback.com διατηρώντας κάθε επιφύλαξη αναφορικά με την μελλοντική δράση, προτάσεις απόψεις ή σχέση με τα όποια πρόσωπα/διαχειριστές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
Πιστεύουμε ακράδαντα οτι πέρα απο επικίνδυνες κομματικές παρεμβάσεις κάθε τοπική κοινωνία στην Ελληνική επικράτεια έχει τη δυνατότητα να οργανωθεί αρκεί να το θέλει , αρκεί να υπάρχει συνεννόηση μην αφήσετε τα κομματόσκυλα να διαβρώσουν τον αγώνα σας. Κατεβείτε στους δρόμους και θα δείτε οτι κάθε μέρα θα συγκεντρώνονται και περισσότεροι.
Οργανώστε τις δικές σας επιτροπές και μην επιτρέψετε κομματικές διεισδύσεις.
Πρέπει να διαβάσετε όλο το κείμενο εδώ http://tiresias-press.blogspot.com

Τι έγινε ωρε παληκάρια με την Ακρόπολις ;.Διαγράφηκαν τα δις κερνάει η Πατρίς !!!

Η Νέα Δημοκρατία υποστήριζε ότι δεν υπήρξε διαγραφή του προστίμου της Ακρόπολις Χρηματιστηριακή. Αυτό είχε υποστηρίξει ο Αντώνης Μπέζας σε δυο ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις.
Έριχνε μάλιστα την ευθύνη στο Ελεγκτικό συνέδριο το οποίο κατήγγειλε για λάθος στην έκθεσή του! Αυτό είναι το έγγραφο που υπογράφει ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών.
Στο έγγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα η λέξη "διαγραφή". Τα σχόλια δικά σας. Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση।
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Τι έγιναν τα εκρηκτικά που κλάπηκαν στην Κύπρο;

Η Aντιτρομοκρατική Υπηρεσία διερευνά πληροφορίες για το ενδεχόμενο, μέρος τουλάχιστον των μεγάλων ποσοτήτων ισχυρής εκρηκτικής ύλης που κλάπηκαν από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο, να έχει μεταφερθεί προς Ελλάδα, για λογαριασμό τρομοκρατικών πυρήνων! Οι Κυπριακές Αρχές ασφαλείας είναι πεπεισμένες ότι μεγάλο μέρος αυτών των εκρηκτικών υλών έχει μάλλον διοχετευτεί στο εξωτερικό, χωρίς όμως να είναι γνωστό σε ποιά χώρα, ή για λογαριασμό ποιών...
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχουν διαταχθεί έρευνες σε ιδιωτικά σκάφη που ναυλοχούσαν στη μαρίνα της Λεμεσού, στην περιοχή της οποίας είναι και το στρατόπεδο από το οποίο "έκαναν φτερά" τα 175 κιλά (!!!) της εκρητικής ύλης.
Οπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, οι Κυπριακές Αρχές είναι σε συνεχή επαφή με τις Ελληνικές και κυρίως με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, δεδομένου ότι στο στρατόπεδο όπου έγινε η κλοπή υπηρετούν και αρκετοί Ελληνες. Για λόγους Εθνικής ασφάλειας όμως, δεν μπορούν να λεχθούν περισσότερα...
Πηγή Εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" 8-8-2010
*Βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, η μεγαλύτερη ποσότητα των εκρηκτικών που είχαν κλαπεί πρόσφατα από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, ανακοίνωσε ότι σε ανοικτό χώρο, στο τρίγωνο των χωριών Ομόδους - Ποταμιού - Βάσα Κοιλανίου της επαρχίας Λεμεσού εντοπίστηκαν 93 ράβδοι εκρηκτικής ύλης PG-2 και 493 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Οπως είπε, οι 93 ράβδοι που εντοπίστηκαν, πιστεύεται ότι αποτελούν μέρος της κλαπείσας εκρηκτικής ύλης, ενώ για τα 493 φυσίγγια εξετάζεται η προέλευσή τους.
Σύμφωνα με τον κ. Κατσουνωτός, οι συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και της υπόλοιπης εκρηκτικής ύλης που κλάπηκε, θα συνεχιστούν και σήμερα Δευτέρα, στην ίδια περιοχή. Οι ανακρίσεις των υπόπτων κι άλλων προσώπων εντείνονται, με απώτερο στόχο τον εντοπισμό ολόκληρης της ποσότητας της εκρηκτικής ύλης, αλλά και την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας υπογράμμισε ότι "πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του διπλού στόχου που είχε τεθεί ευθύς εξαρχής και αφορά τόσο στον εντοπισμό της εκρηκτικής ύλης όσο και στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών". "Υπολείπεται η ανεύρεση της υπόλοιπης εκρηκτικής ύλης και η εξιχνίαση της υπόθεσης", συμπλήρωσε.

ΈΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΕΣΤ..

Πάρτε το πολύ 15 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει. Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτω
Πόσα
'F' έχει στο παρακάτω κείμενο :
+++++++++++++++++++++++++++
FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
+++++++++++++++++++++++++++
Μετρήστε πόσα .Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημα ΟΚ?

Το μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί το 'OF' Φοβερό ε; Όποιος μέτρησε έξι με την μία είναι ιδιοφυία, τέσσερα η πέντε είναι σπάνιο, τρία είναι φυσιολογικός.. Λιγότερο από τρία αλλάζουμε γυαλιά!
Πόσα? Τρία?Λάθος, έξι υπάρχουν - Χωρίς πλάκα! Δείτε πιο πάνω και μετρήστε τα!

Πηγή
http://kampia।blogspot.com

Κινδυνεύει με φυλάκιση 16 ετών για βίντεο στο Youtube!

Με φυλάκιση 16 ετών απειλείται νεαρός μοτοσικλετιστής ο οποίος κατέγραψε και δημοσίευσε στο Youtube βίντεο από έλεγχο της αστυνομίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής εφημερίδας, ο 25χρονος Αμερικανός απελείται με τη βαριά ποινή γιατί ανέβασε στη γνωστή ιστοσελίδα βίντεο που απεικονίζει την αστυνομία να του κάνει νόημα να σταματήσει και εν συνεχεία να τον υποβάλλει σε έλεγχο προτάσσοντας σε αυτόν ένα όπλο
Η αστυνομία, μετά το «ανέβασμα» του βίντεο στο διαδίκτυο και τον ντόρο που ακολούθησε, πήγε στο σπίτι του 25χρονου και, αφού του κατέσχεσε την κάμερα, τον υπολογιστή και τους σκληρούς τους δίσκους, τον συνέλαβε Σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο, η βιντεοσκόπηση και δημοσίευση βίντεο αστυνομικού ελέγχου απαγορεύονται

Η BMW ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ιδού η BMW του πρώην υπουργού κου Σκανδαλίδη, παράνομα παρκαρισμένη και κλείνοντας πεζόδρομο και μάλιστα σε επικίνδυνο σημείο, έξω από το αγαπημένο του καφενείο στην Κω,
όπου παίζει ολημερίς τάβλι, απαλλαγμένος από τα ζητήματα που αφορούν την χώρα, μιας και όλα φαίνεται πάνε καλά. Συγχαρητήρια σ' αυτόν και σε όσους τον ψηφίσουν. Κύριε Παπανδρέου, έχετε κάτι να πείτε ή είναι πολύ ισχυρός πυρήνας για την περιφέρεια του ο δεινός ταβλαδόρος Κώστας; Σε λίγο δεν θα υπάρχεται καν ως πυρήνας κύριοι πολιτικοί. Οι προκλητικές συμπεριφορές συνεχίζονται.
Αναγνώστης
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Κούρδοι μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά πρατηρίου βενζίνης στην Ηγουμενίτσα!
Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κ.Χονδρόουλος, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, σημείωσε πως η κατάσταση με τους μετανάστες στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Βέβαια δεν μας είπανε τον λόγο που το κάνανε αυτό।Είχανε προηγούμενα με τον ιδιοκτήτη μήπως λέω εγώ;;


Υποχρεωτική η Τούρκικη γλώσσα στα Ελληνικά σχολεία;

ΦΕΚ Τουρκική Γλώσσα. Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική; Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση…
Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον; Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζουν. Δεν θα γράψω άλλα σχόλια διότι θα είναι προσωπικά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, και αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση του υπουργείου εθνικής παιδείας (και του παιδαγωγικού ινστιτούτου) προωθήστε αυτό το μήνυμα. Αν πάλι σας είναι αδιάφορο, απλά αγνοήστε το.
Μόνο μία τελευταία παρατήρηση:
Αν πείτε κι εσείς (όπως κι εγώ) Μπα, αποκλείεται… υπερβολές… Ένα απλό τηλεφώνημα στο Εθνικό τυπογραφείο, το επίσημο όργανο του κράτους, θα σας πείσει !
ΦΕΚ Τουρκική Γλώσσα
Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές. Αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…
Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.)
ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.
Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)
Τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?
Ειδικά όταν οι Εγγλέζοι απαιτούν στα σχολεία τους τα Αρχαία Ελληνικά.
Σε 13 δημοτικά σχολεία της Οξφόρδης, θα αρχίσουν να διδάσκονται αρχαία Ελληνικά, καθώς κρίθηκε ότι βοηθούν τα παιδιά στην κατανόηση της μητρικής τους γλώσσας. Οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης των σχολείων αποφάσισαν να εντάξουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών γιατί πιστεύουν ότι έτσι οι μαθητές θα βελτιώσουν τα Αγγλικά τους.